ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η συγκλονιστική αγκαλιά του Σκόλα στον Τζινόμπιλι (vid)

Η συγκλονιστική αγκαλιά του Σκόλα στον Τζινόμπιλι (vid)

Η αγκαλιά του Λουίς Σκόλα και του Μανού Τζινόμπιλι μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στην Γαλλία ήταν η πιο δυνατή στιγμή από την αναμέτρηση της Αργεντινής με την Γαλλία.

Η Αργεντινή ήταν η κυρίαρχη ομάδα στον ημιτελικό με την Γαλλία και επικράτησε με σκορ 80-66 χάρη στην μυθική εμφάνιση του 39χρονου Λουίς Σκόλα που με 28 πόντους και 13 ριμπάουντ έστειλε τους Γκαούτσος στον τελικό του τουρνουά να αντιμετωπίσει την Ισπανία.

Το πάθος των Αργεντίνων «ξεχειλίζει», όχι μόνο σε αυτή τη διοργάνωση, αλλά και στα ματς των προηγούμενων ετών δείχνοντας πως όλοι είναι μια γροθιά και αυτό οι μεγάλοι παίκτες το έχουν περάσει στους επόμενους όπως ο Φακούντο Καμπάτσο.

Η εικόνα που έχει ξεχωρίσει μέχρι στιγμής σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο συνέβη ελάχιστα μετά την ολοκλήρωση της τεράστιας πρόκρισης των «Γκαούτσος» επί της Γαλλίας.

Ο «γερόλυκος» Λουίς Σκόλα που μόλις έχει πραγματοποιήσει μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του τρέχει για να αγκαλιάσει τον θρύλο του μπάσκετ της χώρας, τον μεγάλο Μανού Τζινόμπιλι, με τον οποίο πανηγύρισαν μαζί πολλές επιτυχίες, αλλά και πέρασαν σκληρές αποτυχίες, ωστόσο το πάθος παραμένει το ίδιο ακόμα και τώρα.

Η εικόνα που μένουν αγκαλιασμένοι είναι πραγματικά συγκλονιστική καθώς η ατμόσφαιρα μεταξύ τους είναι συγκινητική και έτσι αποτελεί με διαφορά την πιο δυνατή εικόνα ολόκληρου του Παγκοσμίου Κυπέλλου που μας δείχνει πως όσο χρονών και να είναι, αν έχει πάθος μπορεί να καταφέρει τα πάντα.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Πηγή: To10.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top