ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στεφάνου: «Επιτέθηκε στο ΑΚΕΛ ο Χριστοδουλίδης από τον ‘Άστρα’. Αντί να κάνει μικροπολιτική…» - VIDEO

Στεφάνου: «Επιτέθηκε στο ΑΚΕΛ ο Χριστοδουλίδης από τον ‘Άστρα’. Αντί να κάνει μικροπολιτική…» - VIDEO

Για επίθεση του υπουργού Εξωτερικών στο ΑΚΕΛ μέσω του Άστρα, έκανε λόγο ο Εκπροσώπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου.

Ο κύριος Στεφάνου, ανέφερε πως ο κύριος Χριστοδουλίδης, ισχυρίστηκε πως το ΑΚΕΛ «τάχα «δικαιολογεί την Τουρκία» κι ότι η κριτική του Κόμματος στο Κυπριακό στοχεύει σε κομματικούς πόντους» ενώ την ίδια στιγμή ανέφερε πως «ο κ. Χριστοδουλίδης  αμφισβήτησε την ειλικρίνεια των ανησυχιών του ΑΚΕΛ για το Κυπριακό και τον τόπο».

Συνεχίζοντας ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, σήκωσε το γάντι και είπε πως «ο κύριος Χριστοδουλίδης αντί να κάνει μικροπολιτική επιτιθέμενος στο ΑΚΕΛ θα έπρεπε να ήταν απασχολημένος με την κυβερνητική διγλωσσία για την Αμμόχωστο επειδή ο εποικισμός της Αμμοχώστου δεν είναι πυροτέχνημα, όπως αρχικά έλεγαν οι κυβερνώντες, αλλά πραγματική απειλή. Θα έπρεπε ακόμα να ασχολείται με τις αποτυχίες της εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης, όπως τα αυστηρά μέτρα που θα πετύχαινε η κυπριακή διπλωματία σε βάρος της Τουρκίας, όπως οι μύθοι περί «θωρακισμένης ΑΟΖ» αλλά και ότι «δεν έχουμε να ανησυχήσουμε σε κάτι από τουρκικές ενέργειες ή δηλώσεις», την ώρα που η Τουρκία προωθεί νέα τετελεσμένα σε βάρος της Κύπρου».

«Προφανώς να είναι ασυνήθιστο για ένα στέλεχος των κυβερνώντων και να μην μπορεί να κατανοήσει ότι εμείς στο ΑΚΕΛ πάντα λέμε τα ίδια πράγματα και πριν, και μετά, και κατά τις εκλογές. Δεν μεταμορφωνόμαστε ούτε και προσαρμοζόμαστε ανάλογα με το ακροατήριο. Το ΑΚΕΛ εδώ και χρόνια εκφράζει τις ίδιες θέσεις και αρχές που και σήμερα εκφράζουμε. Όταν οι κυβερνώντες καθησύχαζαν για τις επερχόμενες εξελίξεις εμείς προειδοποιούσαμε για την επικίνδυνη πορεία στην οποία βρίσκεται το Κυπριακό και για τη δρομολόγηση νέων σοβαρών τετελεσμένων από την κατοχική δύναμη. Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε!», τονίζει ο κύριος Στεφάνου.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top