ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυτός ΣΦΥΡΙΖΕΙ στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Αυτός ΣΦΥΡΙΖΕΙ στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Ο 34χρονος Γερμανός διαιτητής Σάσα Στέγκεμαν ορίστηκε να διευθύνει το κυριακάτικο (22/9, 20.30) ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Το ΠΑΟΚ – Άρης θα «σφυρίξει» ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδ/σου).

ΗΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές για την 4η αγωνιστική της Super League και το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός την Κυριακή (22/9, 20.30) θα διευθύνει ο Γερμανός Σάσα Στέγκεμαν. Ο 34χρονος με τα 34 ματς σε επίπεδο Μπουντεσλίγκα (φέτος διηύθυνε το Λειψία – Μπάγερν) θα έχει ως βοηθούς τους συμπατριώτες του Μάικ Πίκελ και Φρέντεικ Άσμουθ. Τέταρτος θα είναι ο Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας).

Για το Video Assistant Referee ορίστηκαν Έλληνες διαιτητές. Στο VAR θα είνα ο Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών) και AVAR ο Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών). Παρατηρητής θα είναι αρχιδιαιτητής Μέλο Περέιρα.

Από εκεί και πέρα, το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης την Κυριακή (22/9, 18.30) θα σφυρίξει ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Δω/σου). Βοηθοί του θα είναι οι Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτ/νίας) – Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας), ενώ τέταρτος ο Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας). Στο VAR θα βρίσκεται ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) και ως AVAR θα είναι ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας).

powered by Rubicon Project
Στο Παναιτωλικός – ΑΕΚ που θα διεξαχθεί το Σάββατο (21/9, 20.00) επελέγη ο Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών), με βοηθούς τους Δημήτρη Σαμοΐλη (Αθηνών) και Πέτρο Πάτρα (Μακεδονίας). Τέταρτος θα είναι ο Φώτιος Φωτιάδης (Καστοριάς), στο VAR ο Εμμανουήλ Σκουλάς (Θεσσαλίας) και AVAR ο Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας).

Photo credits: Ap Images

sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top