ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ομόνοια – Απόλλωνας: Τα θετικά στοιχεία, η δυναμική και τα πάντα για τη νίκη

Ομόνοια – Απόλλωνας: Τα θετικά στοιχεία, η δυναμική και τα πάντα για τη νίκη

Oμόνοια και Απόλλωνας «διασταυρώνουν» τα ξίφη τους στο ντέρμπι του Σαββάτου (21/09), στο ΓΣΠ, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι πράσινοι, έδειξαν τα πολλά καλά θετικά τους στοιχεία, και φαίνεται ότι κτίζουν κάτι καλό. Θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, και να πάρουν τη νίκη στο ντέρμπι μπροστά στο κοινό τους που θα δώσει βροντερό παρών. Η ομάδα του Χένινγκ Μπερκγ, έδειξε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο, έχει ανεβασμένη ψυχολογία και το τρίποντο θα τους δώσει ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Από την άλλη, ο Απόλλωνας πάει στο ΓΣΠ έχοντας τη σημαντική νίκη με την Πάφο ως προς τον τρόπο που ήρθε. Η ομάδα του Βουκομάνοβιτς, έκανε μια θετική αρχή και θέλει να τη συνεχίσει με τον Σέρβο στον πάγκο. Είναι ένα δύσκολο ματς, που αν όμως καταφέρει να κερδίσει η ομάδα της Λεμεσού θα της δώσει άλλη δυναμική για τη συνέχεια και σίγουρα, θα φέρει μεγάλη ικανοποίηση.

Αμφότερες, οι ομάδες θα κάνουν και θα δώσουν τα πάντα για να πάρουν αυτή τη νίκη, που θα είναι πολλά περισσότερα από ένα τρίποντο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top