ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΛ – Δόξα: Το «σβήσιμο» των… πληγών και το πρώτο τρίποντο!

ΑΕΛ – Δόξα: Το «σβήσιμο» των… πληγών και το πρώτο τρίποντο!

ΑΕΛ και Δόξα θα βρεθούν αντιμέτωπες (21/09) στο Τσίρειο για την 4η «στροφή» του πρωταθλήματος, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ, θέλει να «σβήσει» από τη μνήμη της, την βαριά ήττα από τον ΑΠΟΕΛ και την κακή εικόνα που είχε. Ο αγώνας απέναντι στη Δόξα, προσφέρεται για κάτι τέτοιο, ωστόσο δεν θα είναι τόσο εύκολο. Το γνωρίζει καλά ο Βόσνιος τεχνικός και έχει τους παίκτες του σε… εγρήγορση. Η ΑΕΛ θα πρέπει να βελτιώσει κατά πολύ τον τρόπο παιχνιδιού της για να πάριε τους τρεις βαθμούς απέναντι στην ομάδα της Κατωκοπιάς.

Στον… αντίποδα, η Δόξα πάει στο Τσίρειο με την «ταμπέλα» του αουτσάιντερ, χωρίς να νιώθει πίεση, γνωρίζοντας τις δυνατότητες της, για να πάρει τη νίκη. Ο Λούκας Χατζηλούκας, σίγουρα προετοίμασε κατάλληλα τους παίκτες του για έρθει το πρώτο τρίποντο της χρονιάς. Η Δόξα, έδειξε πως είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα, που χρειάζεται ψυχολογία για να κάνει το παιχνίδι της, κάτι που δεν είχε στις πρώτες αγωνιστικές, όμως τώρα ίσως να ήρθε η ώρα για να το πράξει. Παράλληλα, θέλει να πάρει την πρώτη της νίκη, καθώς σε τρεις αγώνες, μετρά μια ήττα (με Ομόνοια 2-0), και δύο ισοπαλίες (με Ολυμπιακό και Εθνικό Άχνας 1-1).

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top