ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο λαός συσπειρώνεται και θέλει ΝΙΚΗ – Το πλάνο Μπεργκ και το πιθανό… rotation σε μια θέση

Ο λαός συσπειρώνεται και θέλει ΝΙΚΗ – Το πλάνο Μπεργκ και το πιθανό… rotation σε μια θέση

Ακόμη ένα μεγάλο τεστ για την Ομόνοια του Μπεργκ που ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ (18:00 – Primetel 1) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Οι πράσινοι της Λευκωσίας με απολογισμό 2 νίκες και 1 ισοπαλία στα πρώτα τρία παιχνίδια έχουν ως μοναδικό στόχο τη νίκη μετά την δραματική ισοπαλία της περασμένης εβδομάδας στην Αρένα με την ΑΕΚ.

Μάλιστα στο πλευρό του τριφυλλιού θα είναι και ο πράσινος λαός καθώς οι προβλέψεις κάνουν λόγο για περισσότερους από 12 χιλιάδες φιλάθλους στο ΓΣΠ! Λίγο οι καλές εμφανίσεις της Ομόνοιας, λίγο ο απόηχος από τα διαιτητικά λάθη με την ΑΕΚ έχουν συμπειρώσει τον κόσμο των πρασίνων και αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών απέναντι στον Απόλλωνα.

Το πλάνο του Μπεργκ

Ο Νορβηγός τεχνικός της Ομόνοιας καταστρώνει τα πλάνα του και αυτή την εβδομάδα χωρίς τον τραυματία Έρικ Μποτεάκ ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Τζιωνής, Παναγιώτου, Κυριακίδης (U19), Χαραλάμπους (U19), Νικολάου (U19), Λοΐζου (U19).

Το πλάνο ενδεκάδας του Χένινγκ Μπεργκ δεν αναμένεται να αλλάξει σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ. Με αυτά τα δεδομένα ο Ουζόχο θα είναι κάτω από την εστία, οι Μαυρίας, Λούφτνερ, Λανγκ, Λέζιακς τετράδα στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά.

Στη μεσαία γραμμή ίσως δούμε τον Βίτορ Γκόμες να παίρνει ξανά φανέλα βασικού και τον Κούσουλο να μένει στον πάγκο, κάτι που έγινε και στο ματς με Νέα Σαλαμίνα. Από εκεί και πέρα σε ρόλο οχταριού θα είναι ο Ζόρντι Γκόμες και λίγο πιο μπροστά ο Τιάγκο.

Στα φτερά της επίθεσης θέση θα πάρουν ξανά οι Εζρά (αριστερά) και Χριστοφή (δεξιά) με τον Ντάρμπισαιαρ στην κορυφή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top