ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέντε σερί ήττες είναι ΠΟΛΛΕΣ και θέλει πολύ να το ΣΗΚΩΣΕΙ! – Η Σεβίλλη… μπορεί να περιμένει

Πέντε σερί ήττες είναι ΠΟΛΛΕΣ και θέλει πολύ να το ΣΗΚΩΣΕΙ! – Η Σεβίλλη… μπορεί να περιμένει

Μπορεί να μην έχει την αίγλη και την αξία του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, αλλά δεν παύει να είναι ένας τίτλος που καταγράφεται στην ιστορία και ο ΑΠΟΕΛ που είναι… μαθημένος στις κούπες θέλει να σηκώσει μία ακόμα, αυτή του Σούπερ Καπ, η οποία τα τελευταία χρόνια «ξεγλιστράει» απ΄ τα χέρια του!

Το βράδυ του Σαββάτου (28/09, 19:00, ζωντανά από τον Άλφα Κύπρου) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος’, η ομάδα της Λευκωσίας θα αντιμετωπίσει ως Πρωταθλήτρια την Κυπελλούχο ΑΕΛ και θέλει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί που ξεκίνησε το 2014, όταν ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε από τον Ερμή με 2-1.

Έκτοτε, οι «γαλαζοκίτρινοι» αντιμετώπισαν κατά σειρά την ΑΕΛ (2015), τον Απόλλωνα (2016, 2017) και την ΑΕΚ (2018) γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες (με ΑΕΛ και ΑΕΚ στα πέναλτι) και όλοι στον Αρχάγγελο εμφανίζονται αποφασισμένοι να σπάσουν αυτή τη φορά την… «κατάρα», κατακτώντας το πρώτο τους Σούπερ Καπ μετά από το 2013 και 14ο συνολικά στην ιστορία τους σε 29 συμμετοχές, μειώνοντας τη διαφορά από την πολυνίκη του θεσμού Ομόνοια που έχει κατακτήσει 17.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Ντολ, προετοίμασε κατάλληλα την ομάδα του για μία ακόμη «μάχη», τονίζοντας στους παίκτες του πως θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΛ στο ΓΣΠ, όπου έκαναν «περίπατο».

Ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να κάνει αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα για να «φρεσκάρει» την ομάδα του σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης Δευτέρας κόντρα στην ΕΝΠ, έχοντας παράλληλα και το μυαλό του στο πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς της ερχόμενης Πέμπτης (03/10) με αντίπαλο την Ισπανική Σεβίλλη για τη 2η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ.

Με αυτά τα δεδομένα, η ενδεκάδα μοιάζει με… γρίφο για δυνατούς λύτες, αφού κανείς δεν ξέρει αν ο Ντολ αποφασίσει να κάνει περιορισμένο ή εκτεταμένο ροτέισιον.

Πάντως, δύο αλλαγές είναι σίγουρες 100%, αφού οι Ιωάννου και Σόουζα που ήταν βασικοί στο Παραλίμνι, έμειναν εκτός αποστολής, μαζί με τους Βούρο και Χάνι.

Θυμίζουμε την 20μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο Γερμανός τεχνικός:

Βάτερμαν, Μπέλετς, Μιχαήλοβιτς, Ζοαοζίνιο, Μερκής, Σάβιτς, Σιέλης, Γκέντσογλου, Άλεφ, Μάτιτς, Ντε Βινσέντι, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Τάμαρι, Γιάκολις, Μπέζιακ, Μακρής, Βιντιγκάλ, Χαλένιους, Πάβλοβιτς.

Θεωρείται δεδομένο ότι ο Ντολ θα ζητήσει από όλους όσοι αγωνιστούν, να διαγράψουν από τη σκέψη τους το παιχνίδι με τη Σεβίλλη και να επικεντρωθούν 100% στο ματς με την ΑΕΛ και στο πως θα κατακτήσουν την κούπα του Σούπερ Καπ μετά από έξι χρόνια…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top