ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Καμπάνα» σε Χατζηλούκα για την αποβολή του στο ματς με την ΑΕΛ – Ποινή και σε «Καραβίδα» για τις δηλώσεις του!

«Καμπάνα» σε Χατζηλούκα για την αποβολή του στο ματς με την ΑΕΛ – Ποινή και σε «Καραβίδα» για τις δηλώσεις του!

Αποκλεισμό από έναν αγώνα, αλλά και πρόστιμο, επέβαλε στον προπονητή της Δόξας, Λούκα Χατζηλούκα ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ, για την αποβολή του στο ματς με αντίπαλο την ΑΕΛ, ενώ η ίδια ποινή επιβλήθηκε και στον Πρόεδρο της ομάδας της Κατωκοπιάς, Κώστα Χριστοδούλου «Καραβίδα», για τις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης που διεξήχθη στο Τσίρειο.

Τα σχετικά αποσπάσματα:

*Καταγγελία κατά του Λούκα Χατζηλούκα προπονητή της ΔΟΞΑΣ Κατωκοπιάς που αποβλήθηκε στο 53ο λεπτό του αγώνα με κόκκινη κάρτα για έντονες διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή του αγώνα και είσοδο στον αγωνιστικό χώρο και περαιτέρω για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς τον διαιτητή μετά το τέλος του αγώνα στον χώρο των αποδυτηρίων, κατά παράβαση των άρθρων 4 (γ) και 9 (ια) της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2019-2020 στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2019-2020 ΑΕΛ Λεμεσού – ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς/21.09.2019 (4η Αγωνιστική).

Απόφαση: Αποκλεισμός από ένα αγώνα και πρόστιμο. 

*Καταγγελία κατά του Κώστα Χριστοδούλου Προέδρου της ΔΟΞΑΣ Κατωκοπιάς αναφορικά με δηλώσεις του στα ΜΜΕ στις 21.09.2019 που αφορούσαν τον ποδοσφαιρικό αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση ΑΕΛ Λεμεσού – ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς  ημερομηνίας 21.09.2019 η οποία:

Α. Είναι εκτός των πλαισίων της αθλητοπρέπειας και/ή του τιμίου παιχνιδιού και/ή που μπορούν να συμβάλουν σε δυσπιστία κατά του αθλήματος και/ή λειτουργών του αθλήματος και/ή που μπορούν να συμβάλουν και/ή να υποκινήσουν αντιαθλητικές ενέργειες και/ή που γελοιοποιούν το άθλημα ή άτομα που ενέχονται στο άθλημα και/ή που είναι μειωτικές για το άθλημα ή μειωτικές για άτομα που ενέχονται στο άθλημα με οποιοδήποτε τρόπο και/ή που είναι σαρκαστικές για το άθλημα και/ή άτομα που ενέχονται σε αυτό.

Β. που θίγουν ή μειώνουν το κύρος της διαιτησίας και/ή συγκεκριμένης διαιτησίας και/ή συγκεκριμένου διαιτητή και/ή θίγουν ή μειώνουν την αξιοπρέπεια και/ή την προσωπικότητα διαιτητή και/ή άπτονται διαιτησίας που πρόκειται να γίνει η διαιτητή που έχει ορισθεί για να διαιτητεύσει αγώνα και/ή άπτονται φάσεων αγώνα και/ή αποφάσεων του διαιτητή σε συγκεκριμένες φάσεις αγώνα και/ή αγώνα που διεξήχθει στο παρελθόν και/ή δηλώσεις που προτρέπουν την Επιτροπή Διαιτησίας και/ή τον  Διευθυντή για να προβεί σε συγκεκριμένες ενέργειες, αναφορικά με διαιτησία αγώνα.

Γ. που θίγουν ή μειώνουν την αξιοπρέπεια, την προσωπικότητα και/ή το κύρος οποιουδήποτε ατόμου που ενέχεται στο άθλημα του ποδοσφαίρου, αξιωματούχου ή μέλους σωματείου, αξιωματούχου, ή μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ και/ή θίγουν ή μειώνουν οπαδούς οποιασδήποτε ομάδας που συμμετέχει στο Πρωτάθλημα.
κατά παράβαση του άρθρου 2 και όπως τούτα ορίζονται στο άρθρο 4(ιστ)(i), (ii) και (iii) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π. και του άρθρου 6 Κεφάλαιο ΧΧ της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2019-2020

Απόφαση: Αποκλεισμός από ένα αγώνα και πρόστιμο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top