ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ακαδημία Ομόνοιας: Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ακαδημία Ομόνοιας: Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ομόνοια με την οποία ενημερώνει για τις ακαδημίες της ομάδας.

Αναλυτικά: 

«Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ακαδημίας μας το περασμένο Σάββατο.

Ισόπαλη 0-0 εξήλθε η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 στο ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ για την 4η αγωνιστική που έγινε στο «Ηλίας Πούλλος».  Η ομάδα μας έφτασε τους δύο βαθμούς καθώς μετρά δύο ισοπαλίες και δύο ήττες μέχρι τώρα.

Νίκη με το εμφαντικό 9-0 πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 σε βάρος της ΕΝΠ για την 4η αγωνιστική. Δύο γκολ πέτυχαν οι Σπυριδάκης και Χρίστου ενώ από ένα γκολ έβαλαν οι Κωνσταντίνου Α., Κωνσταντίνου Θ., Ευαγγέλου, Βιολίνοφ και Γιάγκου. Το τρίποντο αυτό φέρνει τους «πράσινους» στους έξι βαθμούς καθώς μετρούν δύο νίκες και δύο ήττες στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 κέρδισε σήμερα την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, εντός έδρας, με 3-0 και επέστρεψε στις επιτυχίες. Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν οι Θεοδώρου, Ανδρέου και Μαυρής. Πλέον, η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 ανέβηκε στους εννέα βαθμούς με απολογισμό τρεις νίκες και μία ήττα

Συνεχίζει να έχει το απόλυτο στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 καθώς επιβλήθηκε με 6-0 της ΕΝΠ στο Παραλίμνι. Στο πρώτο μέρος αν και η ομάδα μας είχε πολλές ευκαιρίες πήγε στα αποδυτήρια με ένα γκολ μπροστά ενώ πέτυχε άλλα πέντε στο δεύτερο ημίχρονο για το τελικό 6-0. Δύο φόρες σκόραρε ο Νεοφύτου Α. και ο Ανδρέου Α. ενώ από ένα τέρμα πέτυχε ο Σπύρου και ο Βασιλείου. Το «τριφύλλι» είναι στην κορυφή με 12 βαθμούς.

Την τρίτη διαδοχική νίκη της πανηγύρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U14.  Η ομάδα μας κέρδισε την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, εκτός έδρας, με 0-11 και ανέβηκε στους εννέα βαθμούς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της και έφτασε στην ευρεία νίκη χάρη στα πέντε τέρματα του Παρασκευά, τα δύο του Χριστοφόρου και το ένα των Ζουλαφάκη, Αταλιώτη και Νκολαΐδη. Ένα γκολ προήλθε από αυτογκόλ. Πλέον, οι «πράσινοι» ανέβηκαν στους εννέα βαθμούς, με απολογισμό τρεις νίκες και μία ήττα

Αναλυτικά:

U19: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΕΛ 0-0

U17: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΕΝΠ 9-0

U16: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΕΝΠ 3-0

U15: ΕΝΠ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-6

U14: ΕΝΠ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-11»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top