ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Του «φυσάει και δεν κρυώνει»… Μίλησε και για τους επενδυτές Ομόνοιας, Πάφου FC – ΕΓΡΑΨΑΝ… ατάκες του

Του «φυσάει και δεν κρυώνει»… Μίλησε και για τους επενδυτές Ομόνοιας, Πάφου FC – ΕΓΡΑΨΑΝ… ατάκες του

Ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού, Χριστόφορος Τορναρίτης, μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για τη διαιτησία στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Έφτασε ο καιρός, να δούμε τα του ποδοσφαίρου. Πιστεύω πως πρέπει να γίνουν κάποιες ριζικές αλλαγές. Γίνονται λάθη από διαιτητές, όμως την άλλη εβδομάδα θα δούμε τον διαιτητή σε κάποιο άλλο γήπεδο. Είναι κάτι που είδαμε και πέρσι όταν καταγγείλαμε τον Θεουλή. Έχουν γίνει κάποιοι κανονισμοί και δεν μπορούμε να μιλήσουμε γιατί θα βρεθούμε με 10 και 20 χιλιάδες πρόστιμο. Βλέπουμε μια τεράστια ασπίδα προστασίας σε ανθρώπινα λάθη. Λάθη που ξεκίνησαν από την 1η αγωνιστική και αλλοιώνουν αποτελέσματα. Ένα είναι και αυτό με τον Απόλλωνα. Αυτό με τα λάθη θα έπρεπε να το κρίνουν, αυτοί που ορίζουν τους διαιτητές. Είναι ένα θέμα μεγάλο αυτό, θα ήθελα να ξέρω ποιος τους διορίζει και με τι κριτήρια διορίζονται οι διαιτητές. Γιατί δεν τιμωρούνται; Είναι πολύ σοβαρά θέματα που πρέπει να μας απασχολήσουν. Κάποια σωματεία φαίνεται πως τους… βολεύει αυτή η κατάσταση. Πρέπει να βρεθούν ριζικές λύσεις. Αν πάρω παράδειγμα την ομάδα μου, παίζει φανταστικό ποδόσφαιρο. Ένας παίκτης, όπως ο Ζαχαρίου, προσπαθώ να του ανεβάσω την ψυχολογία του. Να γίνεται αυτή η φάση, και να την κόβει ο παίκτης του Απόλλωνα με το χέρι πριν μπει στα δίχτυα. Είναι κάτι που είδε όλη η Κύπρος, να στέκεται εκεί ο άρχοντας του γηπέδου και να μην κάνει τίποτα. Αυτά τα είδαμε και σε άλλα παιχνίδια».

Για το ποιες εισηγήσεις έχει ο ίδιος ο Χριστόφορος Τορναρίτης επισήμανε «Εμένα οι εισηγήσεις μου είναι κάποιοι διαιτητές να παν στο σπίτι τους. Μιλώ και με άλλους προέδρους για αυτά τα θέματα. Πρέπει να γίνουν αλλαγές, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Αν δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν, καλύτερα να παν σε ένα αγροτικό. Δεν θέλω να μιλώ για μένα και τον Ολυμπιακό. Να γενικεύσω το θέμα. Ήρθε ένας άνθρωπος, στην Ομόνοια και στην Πάφο, να βάλει τα εκατομμύρια του για παράδειγμα και να βλέπει να γίνονται τέτοια λάθη».

Εάν πιστεύει ότι δεν υπάρχουν ικανοί διαιτητές «Δεν ξέρω αν έχουμε καλούς ή κακούς διαιτητές, γίνονται λάθη που αλλοιώνουν αποτελέσματα, εβδομαδιαία. Πέρσι, εγώ κατάντησα… φωτορεπόρτερ, ανεβάζοντας φιλμάκια στα social από διαιτητικά λάθη. Το θέμα είναι πάρα πολύ απλό. Δεν γίνεται να ξέρουν κάποιες ομάδες τους διαιτητές που θα έχουν πριν ανακοινωθούν. Πως διορίζονται οι διαιτητές;».

Ερωτηθείς εάν υπάρχουν ομάδες που γνωρίζουν ποιος θα είναι ο διαιτητές είπε «Φυσικά και υπάρχουν. Εγώ θέλω απαντήσεις πάνω σε αυτό και θα περιμένω και ως το τέλος της εβδομάδας. Τώρα εμείς έχουμε τον Αγιτέ με κάρτες και τον Αζουλάο εκτός. Σας προκαλώ να δείτε την κάρτα που δέχθηκε ο Αγιτέ. Τώρα, δεν έχω επιθετικό με την Πάφο».

Για το τι πρέπει να γίνει τόνισε «Εγώ θα πω πως αν δεν με δουν στα σοβαρά, τότε τα πράγματα θα είναι διαφορετικά… και ο νοών νοείτω. Θα μπω σε λεπτομέρειες.  Δεν ξέρω πως γίνονται οι ορισμοί των διαιτητών. Μαζεύονται σε ένα γραφείο, ρωτάει ο ένας τον άλλο τι έκανε στο παιχνίδι. Δεν γίνεται να γίνονται τέτοια λάθη από τη διαιτησία, αυτός που τους ορίζει θα πρέπει να τους… στείλει να μαζεύουν αγρέλια, να πηγαίνουν για κυνήγι, κάτι πρέπει να αλλάξει».

Ερωτηθείς ποιος θα τα κάνει αυτά όλα, ο Χριστόφορος Τορναρίτης με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο απάντησε «Ξέρω; Η θκειά μου η Μαρουλλού που το Πελέντρι».

Για τον Ολυμπιακό υπογράμμισε «Έχουμε μια ομάδα που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, ειδικά μεσοεπιθετικά. Έχουμε σοβαρά θέματα αμυντικά και στον τερματοφύλακα. Αν είχαμε μια-δυο προσθήκες πίσω, θα ήταν καλύτερα. Θα επανέλθουμε όμως, αν μας αφήσουν βέβαια. Είδαμε τα κενά που έχουμε και θα τα διορθώσουμε».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top