ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΝΤΑΣΗ και μικρή διακοπή σε διεθνή αγώνα στην Ελλάδα – Πανό και συνθήματα κατά των Τούρκων

ΕΝΤΑΣΗ και μικρή διακοπή σε διεθνή αγώνα στην Ελλάδα – Πανό και συνθήματα κατά των Τούρκων

Το παιχνίδι ανάμεσα στη Βραζιλία και την Τουρκία για το Socca World Cup που γίνεται στο Ρέθυμνο διεκόπη μετά την ανάρτηση πανό ενάντια στους Τούρκους και συνθήματα εις βάρος του Ερντογάν.

Τα όσα γίνονται στην Τουρκία και η τουρκική εισβολή στη Βόρεια Συρία έγιναν αφορμή για να διακοπεί η αναμέτρηση του Socca World Cup ανάμεσα στη Βραζιλία και την Τουρκία από Έλληνες που με πανό και συνθήματα καταδίκασαν την εισβολή.

Συγκεκριμένα στο 9o λεπτό της αναμέτρησης στο κέντρο του γηπέδου υπήρξε μια παρέα Ελλήνων που ανέβασαν ένα πανό που έγραφε «Against Turkish Fascism» ενώ με συνθήματα τους εις βάρος του Ερντογάν και υπέρ των Κούρδων ανταρτών ανάγκασαν τους διαιτητές να διακόψουν την αναμέτρηση.

Κάποιοι εξ αυτών μάλιστα προσπάθησαν να πάρουν και μια σημαία της Τουρκίας αρά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το συγκεκριμένο επεισόδιο δεν πήρε έκταση.

Το ματς διεκόπη με κάποιους Τούρκους ποδοσφαιριστές να νοιώθουν προσβεβλημένη από την κατάσταση και να προσπαθούν να αντιδράσουν αλλά και αυτοί με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων επέστρεψαν στον πάγκο τους.

Μετά από περίπου δέκα λεπτά και μετά από αρκετές εκκλήσεις από τα μεγάφωνα οι διαιτητές συνομίλησαν στους Τούρκους ποδοσφαιριστές οι φίλαθλοι απομακρύνθηκαν και το παιχνίδι συνεχίστηκε εκ νέου.

sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top