ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποκάλυψη: Είναι κλεμμένο το τραγούδι «Mama» του Sin Boy; (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκάλυψη: Είναι κλεμμένο το τραγούδι «Mama» του Sin Boy; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο wanna be ραπερ φέρεται να έχει αντιγράψει τεράστια παγκόσμια επιτυχία του 2018.

Είναι αλήθεια πως η απόφαση του Sin Boy να κατεβάσει τα τραγούδια του από το κανάλι του στο youtube προκάλεσε συζητήσεις μεταξύ των φανς του, αλλά και ανθρώπων της μουσικής σκηνής που ασχολούνται με το συγκεκριμένο είδος.

Από τα πρώτα που κατέβηκαν ήταν το πασίγνωστο Mama που έμενε στην πρώτη θέση του ελληνικού youtube για πολλές εβδομάδες.

Ο Lil Jesus, πρώην Sin Boy, άλλαξε και το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο, παράλληλα με το κατέβασμα των τραγουδιών του με αρκετούς ακόλουθους του καναλιού να σχολιάζουν ότι οι λόγοι που έγινε δεν είχαν να κάνουν με όσα έλεγε στα περίφημα insta stories του.

Πολλοί ανέφεραν ότι ο λόγος που έγινε η σειρά αυτή των ενεργειών του τραγουδιστή είναι λόγω του τραγουδιού Mama που καταγγέλλουν ότι είναι πιστή αντιγραφή της τεράστιας παγκόσμιας επιτυχίας Te Bote Remix – Casper, Nio García, Darell, Nicky Jam, Bad Bunny, Ozuna, το οποίο ανέβηκε τον Απρίλιο του 2018 και πλησιάζει τα δύο δις views.

To Μama πράγματι θυμίζει πολλά στο στήσιμο, στη σκηνοθεσία, σε χορογραφίες, ακόμα και τα μπιτ του τραγουδιού και σε πολλές μικρότερες λεπτομέρειες του βίντεο κλιπ, χωρίς όμως να μπορεί να αποδειχτεί κάτι και προς το παρόν οι καταγγελίες βρίσκονται στη σφαίρα των θεωριών συνωμοσίας.

Πηγή: www.pagenews.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top