ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Θα μας έκανε υπερομάδα ο Νεϊμάρ, αλλά κάποιοι…» – Δήλωση Μέσι που θα συζητηθεί!

«Θα μας έκανε υπερομάδα ο Νεϊμάρ, αλλά κάποιοι…» – Δήλωση Μέσι που θα συζητηθεί!

Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για μια πιθανή επιστροφή του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα και έκανε σαφές ότι υπάρχουν κάποιοι που δεν τον θέλουν πίσω.

«Είναι δύσκολο» είπε ο Αργεντινός legend για το reunion με τον Βραζιλιάνο επί τέσσερα χρόνια άσο των Blaugrana.

«Πρώτον, επειδή είναι δύσκολο να φύγει από εκεί και δεύτερον, εξαιτίας του τρόπου που έφυγε από εδώ. Υπάρχει κόσμος εδώ που δεν θέλει να γυρίσει. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και θα μας έκανε υπερομάδα, όμως την ίδια στιγμή είναι απόλυτα κατανοητή η αντίθετη άποψη. Μιλάμε συνέχεια, έχουμε ένα group, εγώ ο Σουάρες, ο Νεϊμάρ και κανένας άλλος».

Όσον αφορά το μέλλον του; «Εδώ θα μείνω για πάντα» είπε, όμως ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει ένα συμβόλαιο για όλη του τη ζωή. «Το έκαναν με τον Ινιέστα, με άτομα που είναι εδώ για πολύ καιρό. Δεν θέλω ένα τέτοιο συμβόλαιο γιατί δεν ξέρω πως θα είμαι. Δεν θέλω να είμαι εδώ αν δεν αισθάνομαι καλά. Θέλω να είμαι ανταγωνιστικός, να νιώθω καλά τη φυσική μου κατάσταση και να μπορώ να μάχομαι».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top