ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι λέει ο «Καραβίδας» ότι θα κάνει εάν πέσει κατηγορία η Δόξα – Ατάκες περί «αππήημα και κοπάι»

Τι λέει ο «Καραβίδας» ότι θα κάνει εάν πέσει κατηγορία η Δόξα – Ατάκες περί «αππήημα και κοπάι»

Ο πρόεδρος της Δόξας Κατωκοπιάς, Κώστας Χριστοδούλου «Καραβίδας», μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Η Δόξα είναι καθηλωμένη στη τελευταία θέση: «Το ποδόσφαιρο δεν είναι όπως τον ιππόδρομο. Δεν είναι όποιος άππαρος αππηήσει πρώτος, σημαίνει ότι έρχεται  πρώτος. Πέρσι ξεκινήσαμε εντυπωσιακά και καταλήξαμε να γλυτώσουμε τελευταία αγωνιστική με την Ανόρθωση, φέτος ελπίζουμε να γίνει το αντίθετο. Η ομάδα μας αυτό λέει. Μέχρι στιγμής μας κυνηγάει μια κακοδεμένα, έχουμε σκοράρει τρία αυτογκόλ, αν βάλουμε και τα δυο… αυτογκόλ με το ΑΠΟΕΛ φανταστείτε που φτάνουμε. Ήταν σαν τα αυτογκόλ αυτά το Σάββατο, παιδαριώδη λάθη. Αν δεν γίνονταν αυτά τα λάθη, στη χειρότερη θα ερχόμασταν 0-0».

Για το ότι ακόμη δεν ήρθαν οι βαθμοί, αν υπάρχει εμπιστοσύνη στο ρόστερ και το γεγονός πως έγιναν αρκετές αλλαγές στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ: «Υπάρχουν πολλοί αγώνες ακόμη και εμπιστευόμαστε περισσότερο την ομάδα. Κάποιος θα την πληρώσει και εκεί θα ξεκινήσει η αφετηρία της Δόξας. Ο κ. Χατζηλούκας προσπαθεί και πιστεύουμε ότι θα βρει τους τρόπους. Είδαμε το Μέσκα να παίζει δεξιά, έπαιξε με τον Μιντίκκη αριστερά, έπαιξε καλά και ο Ίταλο. Θα κάνει τις αλλαγές που πρέπει, να ανακατέψει την τράπουλα».

Για το πρωτάθλημα μέχρι στιγμής: «Είναι ένα καλό πρωτάθλημα, δεν ξεχωρίζει κάποια ομάδα. Υπάρχει ο ενθουσιασμός στην Ομόνοια και στην Ανόρθωση, είδαμε γεμάτο «Αντώνης Παπαδόπουλος» χθες. Σιγά σιγά θα ανέβει και το ΑΠΟΕΛ που ακόμη… κοιμάται. Είμαι σίγουρος ότι θα ανακάμψει και ο Απόλλωνας. Το επίπεδο του πρωταθλήματος θα ανεβεί κι άλλο».

Για το ματς με την Ανόρθωση: «Θα είναι σημαντικό παιχνίδι. Κάθε χρόνο κερδίζουμε 1-2 μεγάλους. Γιατί όχι και την Ανόρθωση. Παίζουμε στο γήπεδό μας. Ήρθε ο καιρός να μαζέψουμε βαθμούς».

Τι γίνεται με το γήπεδο; «Περιμένουμε να σταλεί μια επιστολή στον ΚΟΑ από το προεδρικό. Το έργο είναι 2 εκατομμύρια, υπάρχουν 1.700.000 τα οποία εγκρίθηκα και μας διαβεβαίωσε ο πρόεδρος ότι θα καλυφθεί αυτή η διαφορά για να μπορούμε να προχωρήσουμε. Ένα θέμα που κράτησε πολύ καιρό, περιμένω να ξεκινήσουν οι εργασίες για να ησυχάσω».

Για τα προβλήματα με τα γήπεδα στην Κύπρο: «Ας μην στεκόμαστε σε κάποια μικροθέματα. Αν πάτε στο εξωτερικό να δείτε που αγωνίζεται η Πόρτο με την Μορεϊρένσε και την Αρούκα θα καταλάβετε. Σίγουρα είναι καλά τα γήπεδα που έχουμε στην Κύπρο, έχουν κάποια πράγματα να διορθώσουν ακόμη όμως ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Ακούω κάποιους δημοσιογράφους να κάνουν λόγω για το φωτισμό στα γήπεδα. Για όνομα του Θεού».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα εν όψει Ανόρθωσης: «Επιστρέφει ο Ασαμόα. Ο Αρτάμπε έχει μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι. Υπάρχει ένα πλούσιο και ικανό ρόστερ.

Ανησυχείτε στη Δόξα για τη συνέχεια και ότι η ομάδα μπορεί να κινδυνεύσει; «Αν ανησυχώ; Ούτε περνά από το μυαλό μου. Δεν έχει έτσι τσιανς. Αν αυτή η ομάδα πέσει κατηγορία, τότε ο Κώστας Χριστοδούλου θα πάει στο.. χωρκό του να αγοράσει ένα κοπάδι τζαι να παραιτήσει».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top