ΑΘΛΗΤΙΚΑ

RESPECT σε άλλη Κυπριακή ομάδα και… ΜΠΗΧΤΗ για αφιλόξενη έδρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

RESPECT σε άλλη Κυπριακή ομάδα και… ΜΠΗΧΤΗ για αφιλόξενη έδρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερμής με την οποία ενημερώνει:

«Απόψεις…με την έναρξη της εβδομάδας:
Ωραία αντρική νίκη Η προχθεσινή της Ομάδας μας…σε ένα δυνατό ΜΑΤΣ.. με ένα αξιόλογο αντίπαλο!! Respect ΣΤΟΝ ΟΘΕΛΛΟ για την προσπάθεια των παικτών του στο τερέν…
Καλή ομάδα..,η δική μας…όμως φάνηκε δυνατότερη στα περισσότερα σημεία του αγώνα..με παίκτες προσωπικότητες όπως οι ΠΑΡΝΤΟ,ΚΥΠΡΟΥ,ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΊΟΥ,ΖΑΡΚΟΒΙΤΣ…,διότι το ποδόσφαιρο παίζεται μέσα στις 4 γραμμές του τερέν και όχι στα γραφεία Η στις αίθουσες…
Επίσης Ο προπονητής μας είχε συγκεκριμένη στρατηγική ΜΈΣΑ στο μάτς η οποία του βγήκε…ΑΥΤΟ ΔΕΊΧΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΌ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ..
Η ουσία είναι η ομάδα μας σε δύο εκτός έδρας μάτς(Η ΜΙΑ εκ των δύο εδρών εντελώς αφιλόξενη) και σε ένα εντός έδρας με ομάδα με σχεδόν διπλάσιο budget..ΈΧΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 7 ΒΑΘΜΟΎΣ!! ΠΟΛΎ ΚΑΛΉ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΈΤΣΙ ΌΜΩΣ…ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ..ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΌΜΕΝΟ ΠΟΛΎ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΕΚΤΌΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΝΗΣΙΛΛΟ ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΑ…(ΚΥΡΙΑΚΉ 27.10.2019-15.30ΜΜ).
ΕΑΝ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΊ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ..ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΈΧΕΙ ΠΛΈΟΝ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ.. ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ..ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ..ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΡΕΙ ΣΙΓΆ ΣΙΓΆ ΤΟΝ ΔΡΌΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ 1Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ….
ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉ.. ΌΧΙ ΑΛΛΑ ΛΌΓΙΑ.. ΜΌΝΟ ΔΟΥΛΕΙΑ!!
ΜΌΝΟ ΕΡΜΗΣ!!
ΕΡΜΗΣ =ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ=ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top