ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

DOCTOR SLEEP (ΔΟΚΤΩΡ ΥΠΝΟΣ)

DOCTOR SLEEP (ΔΟΚΤΩΡ ΥΠΝΟΣ)

Χρόνια μετά τα γεγονότα του "The Shining", ως ενήλικας ο Dan Torrence συναντά ένα νεαρό κορίτσι με παρόμοιες δυνάμεις με τις δικές του και προσπαθεί να την προστατεύσει από μια αίρεση γνωστή ως The True Knot, που κυνηγούν παιδιά με παραφυσικές δυνάμεις ώστε να παραμείνουν αθάνατοι.

Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Stephen King.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Η ιστορία του Ντάν Τόρανς, συνεχίζεται 40 χρόνια μετά την τρομακτική διαμονή του στο Overlook Hotel, της ταινίας "Η Λάμψη (The Shining)". 

Εξακολουθώντας να φέρει το ψυχολογικό τραύμα που υπέστη ως παιδί στο ξενοδοχείο Overlook, ο Νταν Τόρανς προσπαθεί να βρει την εσωτερική του ηρεμία. Όμως αυτή «διαλύεται» όταν συναντά την Άμπρα, μία θαρραλέα έφηβη που διαθέτει ένα υπερφυσικό χάρισμα, γνωστό ως "λάμψη".

Η Άμπρα συνειδητοποιεί αμέσως ότι ο Νταν έχει την ίδια υπερφυσική δύναμη με εκείνη, τον αναζητά, ζητώντας απελπισμένα τη βοήθειά του προκειμένου να πολεμήσει την ανελέητη Rose the Hat, αρχηγό της συμμορίας μεταφυσικών δολοφόνων The True Knot, που αναζητούν ανθρώπους προικισμένους με υπερφυσικές ιδιότητες, προκειμένου να «καταναλώσουν» την αύρα τους και να γίνουν αθάνατοι. 

Δημιουργώντας μια απρόσμενη συμμαχία, ο Νταν και η Άμπρα ξεκινούν έναν αγώνα ζωής και θανάτου εναντίον της Rose the Hat. Η αθωότητα και το χάρισμα της Άμπρα, αναγκάζουν τον Νταν να χρησιμοποιήσει, για πρώτη φορά με τέτοια ζέση τις δικές του δυνάμεις, ν’ αντιμετωπίσει τους φόβους του, αλλά και να ξαναζωντανέψει τα φαντάσματα του παρελθόντος.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Σε σκηνοθεσία και σενάριο του Μάικ Φλάναγκαν, βασισμένο στο μυθιστόρημα του Στίβεν Κινγκ.

Στην ταινία "ΔΟΚΤΩΡ ΥΠΝΟΣ" πρωταγωνιστούν οι Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, (“Star Wars: Επεισόδια I, II & III,” “T2 Trainspotting”) ως ο Νταν Τόρανς, η Ρεμπέκα Φέργκουσον (“Mission: Impossible”, “The Greatest Showman”) ως η Rose the Hat και η Κάιλι Κάραν, στην πρώτη της μεγάλου μήκους ταινία της, ως η Άμπρα. Στην ταινία παίζουν επίσης οι Καρλ Λούμπλι, Ζαν ΜακΚλάρνον, Έμιλι Άιλιν Λιντ, Μπρους Γκρίνγουντ, Τζόουσελιν Ντόναχιου, Άλεξ Έσοε και Κλιφ Κέρτις.

Παραγωγοί της ταινίας είναι οι Τρέβορ Μέισι, Τζον Μπεργκ και διευθυντές παραγωγής οι Ρόι Λι, Σκοτ Λάμπκιν, Ακίβα Γκόλντσμαν και Κέβιν ΜακΚόρμικ.

Πίσω από τις κάμερες, η ομάδα του Φλάναγκαν περιλαμβάνει τον διευθυντή φωτογραφίας Μάικλ Φιμογκνάρι (“The Haunting of Hill House”), τους σκηνογράφους Μάχερ Αχμάντ (“Get Hard”) και Ελίζαμπεθ Μπόλερ (“Hush”) και τη σχεδιάστρια κοστουμιών Τέρι Άντερσον (“Den of Thieves”). Τη μουσική της ταινίας συνέθεσαν οι Newton Brothers (“The Haunting of Hill House”).

Πρωταγωνιστούν: ΜακΓκρέγκορ
Ρεμπέκα Φέργκουσον
Καρλ Λούμπλι
Ζαν ΜακΚλάρνον
Έμιλι Άιλιν Λιντ
Μπρους Γκρίνγουντ
Τζόουσελιν Ντόναχιου
Άλεξ Έσοε και Κλιφ Κέρτις.

Σκηνοθέτης: Μάικ Φλάναγκαν

Από τις 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ στους κινηματογράφους
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & THE MALL OF CYPRUS Λευκωσία,
RIO PREMIER (THE MALL OF NICOSIA)
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & ΡΙΟ Λεμεσός,
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ Λάρνακα.
ΤΗΕ ΜΑLL OF PAPHOS Πάφος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top