ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Γέμισε με νερό η Πλατεία Ελευθερίας – «Βροχή» κεραυνών στην πρωτεύουσα – VIDEO

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Γέμισε με νερό η Πλατεία Ελευθερίας – «Βροχή» κεραυνών στην πρωτεύουσα – VIDEO

Όλο το βράδυ της Τρίτης (22/10) μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (23/10) συνεχίστηκε η βροχόπτωση στην Λευκωσία.

Μάλιστα, καθ’ όλη της διάρκεια της νύχτας, αναστάτωσαν τους κατοίκους της πρωτεύουσας οι εκκωφαντικοί κρότοι από τους κεραυνούς.

Βίντεο που δημοσιεύθηκε στην ομάδα «Καιρόφιλοι Κύπρου» δείχνει την συσσώρευση νερού που σημειώθηκε στην Πλατεία Ελευθερίας, λόγω της συνεχόμενης βροχόπτωσης.

Πάντως, σύμφωνα με το Τμ. Μετεωρολογίας την Τετάρτη (23/10) ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές στα ορεινά, αλλά σταδιακά θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, σε πολλές περιοχές. Στις περιοχές των καταιγίδων πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 αλλά παροδικά στα προσήνεμα, μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Σε καταιγίδα οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί, ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Πιο κάτω βίντεο από την πλατεί Ελευθερίας και από κεραυνούς που καταγράφηκαν στην Λευκωσία:

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top