ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γκουρμπανόφ: «Δεν θα είναι εύκολο για καμία ομάδα – Κανείς δεν περίμενε ο ΑΠΟΕΛ…»

Γκουρμπανόφ: «Δεν θα είναι εύκολο για καμία ομάδα – Κανείς δεν περίμενε ο ΑΠΟΕΛ…»

Ο τεχνικός της Καραμπάχ, Γκούρμπαν Γκουρμπανόφ μίλησε στα ΜΜΕ μια ημέρα πριν τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κάθε ματς είναι σημαντικό για εμάς, όπως φυσικά και το αυριανό. Ανυπομονούμε και θέλουμε να κερδίσουμε. Πάντα προσπαθούμε να παίζουμε με πειθαρχία και θα προσπαθήσουμε για τη νίκη».

Για τους Ερμέλι και Ρομέρο: «Εμρέλι και Ρομέρο προπονούνται με την ομάδα. Έχουμε ακόμη χρόνο μέχρι αύριο. Θα πάρουμε την τελική μας απόφαση μετά την πρωινή προπόνηση. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρίσκονται στη 18άδα».

Για τον Αράζ Αμπντουλάγιεφ: «Ο Αράζ θα είναι 18άδα».

Ποια η διαφορά του ΑΠΟΕΛ σε σχέση με πριν τρεις μήνες: «Τότε είχε έρθει ο νέος προπονητής. Το πλεονέκτημα τους ήταν ότι υπήρχε μεγάλος ενθουσιασμός στην ομάδα. Ανησυχούσαμε γι αυτό, ενώ δεν ξέραμε με ποιο στυλ παιχνιδιού θα αγωνίζονταν. Πάντα το περιμέναμε αλλά δεν ήταν εύκολο. Τώρα καταλαβαίνουν τι θέλει ο προπονητής, έχουν δέσει περισσότερο. Νομίζω είναι πιο έμπειροι τώρα. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι για οποιεσδήποτε δυσκολίες».

Για το πόσο σημαντικό είναι το ματς και τον όμιλο γενικά: «Είδατε τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής. Πιθανότατα κανείς δεν περίμενε ο ΑΠΟΕΛ να χάσει από την Ντουντελάνζ μέσα στην έδρα του. Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε αυτό το παιχνίδι. Πιθανότατα η τελευταία αγωνιστική θα κρίνει τι θα γίνει στον όμιλο. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Και οι τρεις ομάδες έχουν πιθανότητες να προχωρήσουν. Θα είναι λάθος να πω κάτι τώρα».

Για το πως νιώθει ψυχολογικά που θα αντιμετωπίσει την ίδια ομάδα για τρίτη φορά: «Υπάρχουν πλεονεκτήματα αλλά και μειονεκτήματα. Δεν θα είναι εύκολο για καμία από τις δύο ομάδες. Οι δύο πλευρές ξέρουν η μια την άλλη. Νομίζω πρέπει να είμαστε πολύ παθιασμένοι σε αυτό το παιχνίδι. Αυτό θα πρέπει να είναι η δύναμη μας. Έχουμε ένα στυλ παιχνιδιού και προσπαθούμε να το βελτιώσουμε. Παίζουμε 4 φορές την ίδια ομάδα και στο πρωτάθλημα μας. Είναι παράγοντες που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Πρέπει να πάρουμε αυτή την ομάδα πολύ πιο σοβαρά».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top