ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ- Αυτό το φιλί κρύβει μια απίστευτη ιστορία αγάπης –Η Ξανθούλα και ο Κυριάκης έκλεισαν 70 χρόνια γάμου -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ- Αυτό το φιλί κρύβει μια απίστευτη ιστορία αγάπης –Η Ξανθούλα και ο Κυριάκης έκλεισαν 70 χρόνια γάμου -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το φιλί που βλέπετε στη φωτογραφία σημαίνει πάρα πολλά.

Του Φάνη Μακρίδη

Η 86χρονη Ξανθούλα Πέρδικου από την Χοιροκοιτία φιλά με αγάπη τον 89χρονο συνοδοιπόρο της στη ζωή, τον άνθρωπο που έβαλε στην καρδιά της πριν από 70 (και βάλε) χρόνια και δεν λέει με τίποτα να βγάλει από εκεί. Ο λόγος για τον αγαπημένο της σύζυγο Κυριάκη Πέρδικο από τον Κάτω Δρυ.

Το ζεύγος την Τετάρτη (23/10) έκλεισε 70 χρόνια ζωής και οι εγγονές του, καθώς και η μια εκ των τεσσάρων θυγατέρων τους, θέλησαν να τους κάνουν έκπληξη δημοσιοποιώντας την ιστορία αγάπης τους.

«Είναι αγαπημένοι κι ερωτευμένοι μετά από 70 χρόνια» δήλωσε με βεβαιότητα και συγκίνηση στο ThemaOnline η εγγονή τους Σάντρα Αθανασίου.

Προηγουμένως μας είχε εξηγήσει γιατί επικοινώνησε μαζί μας: «Κλείνουν 70 χρόνια γάμου και μαζί με την αδερφή μου Έλενα Ευριπίδου και την κόρη τους, την μητέρα μας Σόνια Ευριπίδου που τους έχει μαζί της τόσα χρόνια, σκεφτήκαμε να τους τιμήσουμε με αυτό τον τρόπο. Να δώσουμε προβολή στην ιστορία αγάπης τους».

Η Σάντρα συνέχισε λέγοντας: «Είναι ακόμα ερωτευμένοι και αγαπημένοι. Δεν έχουν περάσει χώρια ούτε μια μέρα, ούτε ένα βράδυ. Έχουν τέσσερις κόρες, 10 εγγόνια, 19 δισέγγονα και 3 τρισέγγονα. Αξιώθηκαν να δουν τον τρισέγγονό τους να παντρεύεται τον περασμένο Νοέμβριο».

Η εγγονή του αξιοζήλευτου αυτού ζεύγους για τη μοναδική αγάπη που το συνδέει, μας είπε και δυο λόγια για την ιστορία τους: «Η γιαγιά μου ήταν 16 χρονών και ο παππούς μου 19 όταν παντρεύτηκαν. Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στην Κύπρο κι αμέσως μετά ταξίδεψαν για την Αγγλία όπου έζησαν για άλλα 35 χρόνια. Είχαν μαγαζιά fish & chips στην Αγγλία, όπου γεννηθήκαμε κι εμείς. Επαναπατρίστηκαν, όπως σας είπα, πριν από 35 χρόνια και σιγά σιγά επέστρεφαν στην Κύπρο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Τώρα ζούμε στη Λεμεσό, όπου για χρόνια τους προσέχει η μητέρα μας».

Καταλήγοντας, η Σάντρα μας είπε ότι όλη η οικογένεια είναι αγαπημένη και δεμένη: «Βρισκόμαστε συχνά μαζί και όλοι χαιρόμαστε τον παππού και την γιαγιά που αγαπιούνται τόσο πολύ».

Αυτή η ιστορία αγάπης, λοιπόν, ας γίνει μάθημα για όλους μας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top