ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: Υποχωρεί το χαμηλό βαρομετρικό – Η πρόγνωση του Τμ. Μετεωρολογίας για τις επόμενες μέρες

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: Υποχωρεί το χαμηλό βαρομετρικό – Η πρόγνωση του Τμ. Μετεωρολογίας για τις επόμενες μέρες

Το βαρομετρικό χαμηλό νότια της Κύπρου, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί σταδιακά από το βράδυ της Παρασκευής 25/10.

 

 Το απόγευμα της Πέμπτης 24/10  ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κατά διαστήματα, με τα φαινόμενα να είναι τοπικά έντονα. Σε καταιγίδα πολύ πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι και τοπικά ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Σε καταιγίδα ο άνεμος δυνατό να μεταβάλλεται και να ενισχύεται στα 6 με 7 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και τοπικά ταραγμένη. Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως αργότερα. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά, στα δυτικά ή και στα βόρεια, ισχυροί 5 μποφόρ. Σε καταιγίδα ο άνεμος δυνατό να μεταβάλλεται και να ενισχύεται στα 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νοτιοδυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, Παρασκευή 25/10 ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κατά διαστήματα, με τα φαινόμενα να είναι τοπικά έντονα. Σε καταιγίδα πολύ πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και αργότερα τοπικά νοτιοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και αρχικά στα δυτικά ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Σε καταιγίδα ο άνεμος δυνατό να μεταβάλλεται και να ενισχύεται στα 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το πρωί θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Το απόγευμα όμως, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται στα ορεινά, πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το μεσημέρι και το απόγευμα, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Το βράδυ πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως κοντά στα παράλια.

Τη Δευτέρα, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που αναμένεται να δώσει μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο το Σάββατο και μη αξιόλογη μεταβολή την Κυριακή, για να κυμανθεί πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ τη Δευτέρα θα σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top