ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αουτσάιντερ αλλά με ΠΙΣΤΗ στις δυνάμεις του ο Ολυμπιακός – Κόντρα και… στην γκίνια! (Πιθανή ενδεκάδα)

Αουτσάιντερ αλλά με ΠΙΣΤΗ στις δυνάμεις του ο Ολυμπιακός – Κόντρα και… στην γκίνια! (Πιθανή ενδεκάδα)

Έτοιμος για θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Ομόνοια στο ΓΣΠ (25/10, 19:00) είναι ο Ολυμπιακός Λευκωσίας, στο ματς που ανοίγει την αυλαία της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Οι «μαυροπράσινοι» παραμένουν ακόμα χωρίς νίκη μετά από πέντε αγώνες (σσ. αναβλήθηκε ως γνωστό το ματς της πρεμιέρας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ), μάζεψαν μόλις τρεις πόντους και βρίσκονται στη 10η θέση της βαθμολογίας μαζί με την ΕΝΠ, με μόλις έναν πόντο περισσότερο από τη 12η Δόξα.

Όμως, έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία μέχρι στιγμής, είναι μία σκληροτράχηλη ομάδα ο Ολυμπιακός με ποιοτικές μονάδες και αδικείται από τη βαθμολογική του θέση, στην οποία βρέθηκε από… συγκυρίες (γκίνια κυρίως), αλλά υπάρχουν πολλά ματς ακόμα για να πάρει νίκες και να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες της αποψινής αναμέτρησης απέναντι στην πρώην ομάδα του και δούλεψε αρκετά στις προπονήσεις σε θέματα τακτικής, αλλά και στις «στημένες» φάσεις σε συνθήκες άμυνας και επίθεσης, όπως και στο κομμάτι της ψυχολογίας, με σκοπό να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του, τονίζοντας τους πως σύντομα η τύχη θα τους επιστρέψει αυτά που τους στέρησε στα προηγούμενα ματς.

«Σκάναρε» τα πάντα για το παιχνίδι της Ομόνοιας πριν καταστρώσει το αγωνιστικό του πλάνο και το αναλύσει στους παίκτες του, μετρώντας σημαντικές επιστροφές, αφού ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους οι Ενόχ και Αζουλάο οι οποίοι κτυπούν την πόρτα» της ενδεκάδας, όπως και ο Αγιτέ που εξέτισε την τιμωρία του λόγω καρτών.

Μετράει όμως και μία σημαντική απώλεια, αφού ο Ακόστα συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και είναι εκτός πλάνων γι΄ αυτή την αγωνιστική…

Πιθανή ενδεκάδα: Κίρεφ, Ψάλτης, Κίκο, Σαμπίνια, Σιντιμπέ, Οικονομίδης, Βινίσιους, Ζαχαρίου, Αγιτέ, Ντουβεντρού, Μπιλάλ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top