ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο παίκτης που προηγήθηκε του Τάμαρι σε παράπτωμα – Τι λένε για Χ» Λούκα και προβλήματα Ιωάννου, Ντε Βινσέντι

Ο παίκτης που προηγήθηκε του Τάμαρι σε παράπτωμα – Τι λένε για Χ» Λούκα και προβλήματα Ιωάννου, Ντε Βινσέντι

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, παραχώρησε νέες δηλώσεις το απόγευμα της Παρασκευής, αυτή τη φορά στον ΣΠΟΡ FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για το χθεσινό παιχνίδι και την επιστροφή: «Ήταν κουραστικό ταξίδι καθώς χθες μετά τον αγώνα αναχωρήσαμε απ’ το γήπεδο για το αεροδρόμιο και φθάσαμε Κύπρο στις 5 το πρωί. Το πρόγραμμα μας όμως είναι γεμάτο και πρέπει να συνηθίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς. Τώρα για το Μπακού, το αποτέλεσμα ήταν σημαντικό γιατί διατηρούμε τις ελπίδες μας ζωντανές και έχουμε την τύχη μας στα πόδια μας».

Για τα σενάρια πρόκρισης: «Τα σενάρια είναι εκεί αλλά πρέπει να βλέπουμε την πραγματικότητα. Κάποιοι λένε πως η Σεβίλλη θα είναι προκριμένοι στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, αλλά η αλήθεια είναι πως η Σεβίλλη μπορεί να προκριθεί ως πρώτη απ’ την επόμενη αγωνιστική και να παίζει «αδιάφορη» και με την Καραμπάχ. Δεν μου αρέσει όμως να μπαίνω στα σενάρια. Το πιο κρίσιμο όμως παιχνίδι είναι το επόμενο με την Καραμπάχ. Η ήττα απ’ την Ντούντελανζ μας κυνηγά καθώς δεν έχουμε κανένα άλλο δικαίωμα για ήττα»

Για τον Λούκα Χατζηλούκα: «Εγώ μπορώ να αναφερθώ σε επίσημα γεγονότα και όχι σε δημοσιογραφικές πληροφορίες. Από πλευράς διοίκησης πρέπει να σημειώσω πως η προσπάθεια είναι να βοηθούμε την ομάδα πάντα ως προς το θετικό. Η οποιαδήποτε ενέργεια είναι για το καλό. Από εκεί και πέρα εγώ δεν μπορώ να επιβεβαιώσω οποιαδήποτε δημοσιογραφική πληροφορία. Το μόνο που μπορώ να σημειώσω είναι πως απ’ την μέρα που αποχώρησε ο Γιώργος Κωστή δεν ήρθε κάποιος άλλος».

Για τον Τάμαρι: «Άργησε να πάει σε μια συνάντηση της ομάδας στο ξενοδοχείο. Αυτός είναι και ο λόγος που τιμωρήθηκε. Δεν είναι το μοναδικό παράπτωμα που έχει τιμωρηθεί τον τελευταίο καιρό. Από εκεί και πέρα δεν πρέπει να το βλέπουμε αρνητικά αλλά θετικά γιατί είμαστε ένα σύνολο και πρέπει να λειτουργούμε ως τέτοιο. Θυμίζω πως κάτι αντίστοιχο είδαμε φέτος με τον Φετφατζίδη».

Για το άλλο περιστατικό: «Υπήρξε άλλο περιστατικό με ποδοσφαιριστή που άργησε να έρθει στην προπόνηση. Ήταν ο Βιντιγκάλ ο οποίος τιμωρήθηκε με τον ίδιο τρόπο».

Για το γεγονός πως το ΑΠΟΕΛ παίρνει αποτελέσματα χωρίς όμως να έχει τόσο καλές εμφανίσεις: «Οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες για το ΑΠΟΕΛ είναι πάντα πολύ ψηλές. Στο ΑΠΟΕΛ ο βαθμός αποδοχής της «ανοχής» κακών εμφανίσεων είναι πολύ μικρός. Θέλουμε μια ομάδα που να κερδίζει συνεχώς και να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Η αλήθεια είναι πως στην αγωνιστική εικόνα δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Είμαστε όμως ικανοποιημένοι απ’ τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα αλλά και απ’ το χθεσινό βαθμό. Χθες ειδικά ήταν δύσκολο αγώνας, σε δύσκολη έδρα με 30 χιλιάδες κόσμο. Κάτι τέτοιο στην Κύπρο το είδαμε μόνο μια φορά στα τελευταία δυο χρόνια. Το λέω αυτό γιατί θα ακολουθήσουν παιχνίδια στα οποία θέλουμε τον κόσμο. Το να έχουμε 3-4 χιλιάδες και να ακούμε την μουρμούρα δεν είναι ΑΠΟΕΛ. Πρέπει ο καθένας να δει πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Είναι άλλο το να έχεις παράπονο και άλλο το να εκφράζεις την μουρμούρα στο γήπεδο».

Για τον κόσμο που απουσιάζει απ’ το γήπεδο: «Ως ΑΠΟΕΛ δεν λέμε πως η κάρτα φιλάθλου είναι ο μοναδικός λόγος που υπάρχει μειωμένη έλευση από πλευράς κόσμου. Υπάρχουν δυο ακόμη στοιχεία που μετρούν. Για παράδειγμα η Ομόνοια έχει να πάρει 10 χρόνια πρωτάθλημα και υπάρχει η δίψα. Απ’ την άλλη οπαδοί του ΑΠΟΕΛ θεωρούν δεδομένο πως θα πάρουμε το πρωτάθλημα και το λέω με τον πιο σκληρό τρόπο που μπορώ. Είχα κάνει μια έρευνα για ομάδες που όπως το ΑΠΟΕΛ παίρνουν το πρωτάθλημα τους. Είχα πάρει την Σέλτικ και την Μπάτε. Η Σέλτικ είχε 50 χιλιάδες κόσμο μέσο όρο όσο ήταν η Ρέιντζερς στην πρώτη κατηγορία, όταν έπεσε η Ρέιντζερς μειώθηκαν οι οπαδοί της Σέλτικ στις 43 και όταν επανήλθε έγινε 54 χιλιάδες. Είναι και ο οπαδικός ανταγωνισμός που έλειψε τα τελευταία χρόνια. Απ’ την άλλη η Μπάτε έχει πάντα αύξηση. Εμείς ξεκινήσαμε στις 9 χιλιάδες και φθάσαμε πέρσι στις 4,200. Είναι τρία στοιχεία που μέτρησαν και ένα εξ αυτών είναι η κάρτα. Γίνονται προσπάθειες ώστε να μπορέσει να βρεθεί μια συνολική λύση στον τομέα. Το πρωτάθλημα δεν είναι δεδομένο και πρέπει να αντιληφθεί ο κόσμος. Υπάρχει το αίσθημα κορεσμού, είναι η οπαδική κόντρα που έλειψε τόσα χρόνια και η κάρτα».

Για τον Πασκουάλ Ρόκο: «Δεν υπάρχει καμιά απόφαση».

Για τον ρόλο του Νούνο Μοράις: «Είναι βοηθός προπονητής στην ομάδα Κ19. Το ΑΠΟΕΛ θέλει να επενδύσει πάνω του. Αυτή τη στιγμή έχει το UEFA B και δεν μπορεί να είναι στον πάγκο της πρώτης ομάδα. Γι’ αυτό και θεωρήσαμε φρόνιμο να βρεθεί στην Κ19 δίπλα απ’ τον Σάμιο και να μάθει εκεί βήμα προς βήμα».

Για τον Νικόλα Ιωάννου: «Ήταν μια κλωτσιά που δέχθηκε και ο πόνος είναι έντονος. Θα πρέπει να δούμε αν υπήρξε κάποια παρενέργεια με αιμάτωμα ή κάτι άλλο».

Για τον Ντε Βινσέντι: «Συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Δύσκολα θα είναι την Δευτέρα στην αποστολή και θα δούμε για τη συνέχεια».

Για την Ομόνοια και τις ανακοινώσεις: «Υπήρξαν κάποιες δηλώσεις που αφορούσαν τον διαιτητή που θα διαιτητεύσει τον δικό μας αγώνα. Αυτό που κατανοούμε είναι το πρόβλημα της Ομόνοιας με τον συγκεκριμένο διαιτητή. Από εκεί πέρα αυτό που δεν κατανοούμε είναι γιατί η Ομόνοια κάνει το παράπονο της μετά από τρίτο ορισμό».

Διαβάστε επίσης: 
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top