ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυγουστή: «Η επιστροφή μου δεν ήταν αυτή που περίμενα – Δεν ξέρω τι έγινε αυτές τις 35 μέρες» – Τι είπε για Κονναφή

Αυγουστή: «Η επιστροφή μου δεν ήταν αυτή που περίμενα – Δεν ξέρω τι έγινε αυτές τις 35 μέρες» – Τι είπε για Κονναφή

Όλα όσα είπε ο Σωφρόνης Αυγουστή, στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ.

Αναλυτικά: 

«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στην ΑΕΛ. Αυτό που συμβαίνει είναι απίστευτο. Όσο και με την Άχνα αλλά και με την ΑΕΛ μέτρησα πόσα σουτ πήγαν στο στόχο. Η επιστροφή μου δεν ήταν αυτή που περίμενα. Δεν ξέρω τι έγινε αυτές τις 35 μέρες που έλειπα. Το λέω δημόσια. Μόνο εμείς μπορούμε να το διορθώσουμε αυτό. Οι παίκτες μου και εγώ. Αν έκανα σωστά ή λάθος που επέστρεψε είναι δική μου απόφαση. Θα προσπαθήσω να διορθώσω τα λάθη μέχρι το καλοκαίρι, αλλά δεν είναι αυτή η ομάδα που είχα τα προηγούμενα χρόνια, δεν έχει πάθος, δεν είναι αυτοί που θαύμαζαν όλοι. Ποτέ δεν είχα παίκτες που έδιωχναν την μπάλα. Ήδη ενημέρωσα τους ποδοσφαιριστές ότι πρέπει να αλλάξουμε. Εμένα δεν με ικανοποιεί η εμφάνιση μας, αλλά ούτε τους παίκτες.  Η ομάδα θα βρει τον δρόμο της με κάποιες σωστές αποφάσεις από όλους. Ο Απόλλωνας δεν έχει κανένα ανάγκη. Ούτε παίκτη, ούτε ποδοσφαιριστή. Το λέω και δημόσια πλέον ότι δεν είναι αυτό που περίμενα να βρω όταν ήρθα».

Για το τι γίνεται στα αποδυτήρια: «Ξεκαθαρίζω κάποια πράγματα. Αν έχει κάτι στα αποδυτήρια θα κοπεί από εμένα. Αυτή τη στιγμή το πρόβλημα είναι η ψυχολογία. Δεν έχουμε ψυχολογία. Μόνο εμείς μπορούμε να το ανατρέψουμε. Δεν παίζει ο κόσμος μπάλα. Μόνο οι ποδοσφαιριστές μου. Είμαστε εδώ για να δεχθούμε και την κριτική και όλα».

Για τον Πέτρο Κονναφή: «Τι να σας απαντήσω εγώ; Ο Πέτρος είναι ένα κομμάτι της διοίκησης. Είναι υπόχρεος ο προπονητής και οι παίκτες να το δεχτούν. Σεβόμαστε τις αποφάσεις τις διοίκησης. Εγώ με τον Πέτρο δεν έχω να είμαι ειλικρινής. Δεν παίζει αυτός μπάλα. Δεν είναι δικό του φταίξιμο νομίζω».

Για το αν θα ζητήσει κάτι τον Ιανουάριο: «Είναι μια κουραστική μέρα η αποψινή. Θα πάμε σπίτι να ηρεμήσουμε και θα παρθούν αποφάσεις».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Καιρός: Θα «πνιγούμε» από τη σκόνη - Πότε αναμένεται να βρέξει - Αναλυτικά η πρόγνωση



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top