ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απίστευτο σκηνικό! Πανηγύρισαν γκολ… φάντασμα και το πλήρωσαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο σκηνικό! Πανηγύρισαν γκολ… φάντασμα και το πλήρωσαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια απίστευτη φάση συνέβη στην Κροατία στην αναμέτρηση της Χάιντουκ με τη Σλάβεν με τους φιλοξενούμενους να νομίζουν πως έχουν ισοφαρίσει σε 1-1 αλλά να δέχονται δεύτερο γκολ καθώς… πανηγύριζαν. (VIDEOS)

Μια απίστευτη φάση που ξεγέλασε τόσο τους γηπεδούχους παίκτες της Χάιντουκ όσο κυρίως τους φιλοξενούμενους της Σλάβεν Κοπρίβιντσα συνέβη το Σάββατο το απόγευμα για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην Κροατία.

Οι ποδοσφαιριστές της Σλάβεν βρέθηκαν να πανηγυρίζουν νομίζοντας πως είχαν ισοφαρίσει σε 1-1 αλλά τελικά δέχτηκαν και δεύτερο τέρμα στην ίδια φάση από την Χάιντουκ που επικράτησε τελικά με 2-0

Συγκεκριμένα στο 73′ ο γκολκίπερ των γηπεδούχων προσπάθησε να βγάλει την ομάδα του στην αντεπίθεση αλλά η πάσα που έκανε ήταν κακή με αποτέλεσμα ο Γκλάνβιτς να σουτάρει από αρκετά μακριά στέλνοντας τη μπάλα προς τα δίχτυα η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και τελικά κατέληξε στο δοκάρι αλλά την ίδια ώρα ο γκολκίπερ της Χάιντουκ, ο Πόσαβετς, στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα βρήκε στα δίχτυα και τα ταρακούνησε.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μπερδευτούν αρκετοί εκ των ποδοσφαιριστών των φιλοξενούμενων και να αρχίσουν να πανηγυρίζουν, όπως και ο γκολκίπερ της ομάδας που έφυγε από την εστία του, ενώ και κάποιοι παίκτες της Χάιντουκ επίσης μπερδεύτηκαν και σταμάτησαν να αγωνίζονται.

Δεν συνέβη όμως το ίδιο και με τον κεντρικό αμυντικό των γηπεδούχων που ήταν μπροστά στη φάση και απομάκρυνε τη μπάλα η οποία έφτασε στον Ζαίρο ο οποίος βλέποντας τον διαιτητή να μη δείχνει σέντρα συνέχισε το ματς έδωσε στον Ζουράνοβιτς ο οποίος πλάσαρε σε κενή εστία αφού ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων δεν είχε προλάβει να γυρίσει στην εστία του.

Μάλιστα η συγκεκριμένη φάση μπέρδεψε ακόμα και την τηλεοπτική παραγωγή καθώς για λίγα δευτερόλεπτα ο πίνακας του σκορ έδειξε 1-1.

Δείτε στο 5:40» του βίντεο που ακολουθεί το ριπλέι από μια άλλη κάμερα που δείχνει τη μπάλα να χτυπάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι και να απομακρύνεται.

sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top