ΚΥΠΡΟΣ

Βαριά ήττα στις Βρυξέλλες... (Βέλγιο - Κύπρος 5-0)

Βαριά ήττα στις Βρυξέλλες... (Βέλγιο - Κύπρος 5-0)

Η Εθνική Ανδρών είχε εξαρχής δύσκολο έργο απέναντι στο Βέλγιο και η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με 5-0 στις Βρυξέλλες.

Το Βέλγιο ήταν κυρίαρχο σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και έφθασε άνετα στη νίκη. Στο πρώτο μέρος, ο Κίσσας πραγματοποίησε τρεις σωτήριες αποκρούσεις, ενώ στην επανάληψη η πίεση των γηπεδούχων λύγισε την Εθνική μας.

Το σκορ άνοιξε ο Φελαϊνί στο 21ο λεπτό, με τον Μπεντέκε να διπλασιάζει τα γκολ του Βελγίου με κοντινή κεφαλιά στο 35ο λεπτό. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με το σκηνικό να μην αλλάζει στο δεύτερο μέρος.

Ο Φελαϊνι βρήκε ξανά δίχτυα στο 66΄ του αγώνα, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Αζάρ έκανε το 4-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μπατσουαϊ στο 80ο λεπτό.

Οικονομίδης και Κάστανος πέρασαν στο ματς και πραγματοποιήσαν ντεμπούτο με την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών.

ΒΕΛΓΙΟ: Κουρτουά, Αλντερβέιρελντ, Κομπανί, Λόμπαερτς, Βερτόνχεν, Βίτσελ, Ναϊνγκολάν, Φελαϊνί (69΄ Καράσκο), Ντε Μπρούιν, Αζάρ (70΄ Μέρτενς), Μπεντέκε (77΄ Μπατσουανί).

ΚΥΠΡΟΣ: Κίσσας, Κυριάκου, Aντωνιάδης, Μερκής, Λαΐφης, Νικολάου, Μακρίδης (84΄ Κάστανος), Λαμπάν (57΄ Οικονομίδης), Σωτηρίου, Μακρής (71΄ Ελευθερίου), Μυτίδης. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top