ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Απέτρεψε και πάλι τα σχέδια εισαγωγέων κοκαΐνης η ΥΚΑΝ – Στις αποσκευές του μετέφερε τα2,4 κιλά 34χρονος από τη Λάρνακα

Απέτρεψε και πάλι τα σχέδια εισαγωγέων κοκαΐνης η ΥΚΑΝ – Στις αποσκευές του μετέφερε τα2,4 κιλά 34χρονος από τη Λάρνακα

Σταμάτησε για ακόμη μια φορά τα σχέδια των επίδοξων εισαγωγέων κοκαΐνης η ΥΚΑΝ, αφού κατάφερε χθες να εντοπίσει και να κατασχέσει ποσότητα 2,4 κιλών κοκαΐνης, την οποία μετέφερε στις αποσκευές του 34χρονος από τη ο οποίος αφίχθη χθες στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, που έφτασαν στην Αστυνομία, για προσπάθεια εισαγωγής ναρκωτικών, μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας), έστησαν χθες επιχείρηση στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Γύρω στις 12μ., έφθασε στο αεροδρόμιο, από χώρα του εξωτερικού, 34χρονος κάτοικος Λάρνακας. Η συμπεριφορά του, κρίθηκε ύποπτη, από τους αστυνομικούς και τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση. Ο 34χρονος, εξήλθε του αεροδρομίου και επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο, που τον ανέμενε, στο οποίο επέβαιναν άλλα δύο πρόσωπα.

Μέλη της Αστυνομίας, ανέκοψαν για έλεγχο, το αυτοκίνητο και διαπίστωσαν ότι οδηγός του οχήματος ήταν 30χρονος κάτοικος Λάρνακας, με συνοδηγό 35χρονο, επίσης κάτοικο Λάρνακας.

 

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκε στις αποσκευές του 34χρονου και κατασχέθηκε, ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 2,400 γραμμαρίων περίπου.

 

Οι τρεις οδηγήθηκαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας), όπου συνελήφθησαν αργότερα, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

 

Εκδόθηκαν επίσης δικαστικά εντάλματα έρευνας των οικιών, των τριών συλληφθέντων. Κατά τη διάρκεια των ερευνών, εντοπίστηκαν στην οικία του 35χρονου, διάφορα τεκμήρια, τα οποία παραλήφθηκαν και στάλθηκαν για εξετάσεις.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top