ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να τα βάλουν κάτω… Να ΒΡΟΥΝ τους λόγους που ‘ναι ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΙ

Να τα βάλουν κάτω… Να ΒΡΟΥΝ τους λόγους που ‘ναι ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΙ

Πέραν από την τοποθέτηση του για τις 35 μέρες που έλειπε, σηκώνει συζήτηση και μια άλλη αναφορά του Σωφρόνη Αυγουστή, στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα από την ΑΕΛ.

Είχε πει σε κάποια στιγμή, πως «ποτέ δεν είχα παίχτες που έδιωχναν τη μπάλα». Αυτό αποτελεί μια πραγματικότητα. Ο Απόλλωνας ακόμα κι όταν πήγαινε να παίξει εκτός έδρας στην Ευρώπη, απέναντι σε ομάδες μεγαλύτερου βεληνεκούς, σπάνια κλεινόταν στο καβούκι του. Συνήθως τις έπαιζε στα ίσα. Γι’ αυτή την τακτική της ομάδας, μερικοί κατηγορούσαν τον Αυγουστή.

Ο ίδιος ο προπονητής του Απόλλωνα, πρέπει να βρει τους λόγους, που η ομάδα έχει άλλους προσανατολισμούς μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα δεν μπορεί να φταίει τόσο το γεγονός ότι ο 42χρονος τεχνικός, ήταν για 35 μέρες εκτός ομάδας. Ακόμα κι οι παίχτες που ήρθαν το Καλοκαίρι, πρόλαβαν να τον γνωρίσουν καλά και έμαθαν ποια είναι η φιλοσοφία του ως προπονητής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην πιο ΔΥΣΚΟΛΗ φάση της ΟΚΤΑΕΤΙΑΣ ο Κίρζης…

Ένας παράγοντας που επηρεάζει καθοριστικά την ομάδα, είναι ότι οι παίχτες έχουν χάσει την αυτοπεποίθηση τους. Το άσχημο είναι ότι όσο δεν βρίσκει τον τρόπο να επιστρέψει στις επιτυχίες, θα γίνεται ακόμα χειρότερο το κλίμα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κολόσσι.

Δεν τη φτάνει η αγωνιστική κατρακύλα, πριν και αμέσως μετά το ντέρμπι με την ΑΕΛ, πήρε απίστευτες διαστάσεις η φημολογία περί «καβγάδων» μεταξύ ποδοσφαιριστών.

Το κορυφαίο που ακούστηκε ήταν πως ο λόγος που τέθηκαν εκτός αποστολής οι Ρομπέρζ και Χάμπος Κυριάκου, ήταν γιατί τσακώθηκαν σε μια από τις προπονήσεις της περασμένης εβδομάδας κι ότι πήγε να τους χωρίσει ο Ζελάγια. Με τον Αυγουστή να τους τιμωρεί με αποκλεισμό από την αποστολή του ντέρμπι. Υπήρξε κατηγορηματική διάψευση ότι υπήρξε τέτοιο επεισόδιο.

Οι τρεις παίχτες αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας, το λάθος είναι ότι δεν έγινε οποιαδήποτε αναφορά στα δελτία τύπου που εκδόθηκαν για την πορεία της προετοιμασίας.

Στο σημείο που έφτασε και με την εικόνα που βγάζει ο Απόλλωνας, δεν υπάρχει πλέον παιχνίδι που είναι φαβορί. Αυτό ισχύει για την επόμενη αναμέτρηση με την ΕΝΠ εκτός έδρας. Μια ομάδα που έδειξε τα δόντια της προχθές, στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Λάρνακα, όπου δεν πήρε απλώς την ισοπαλία, αλλά άξιζε τη νίκη.

Τα επόμενα 24ωρα θα υπάρξει… εικόνα για τους παίχτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και ποιοι θα είναι σε θέση να επανέλθουν στο «Τάσος Μάρκου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top