ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σκληρό βασανιστήριο στην Μπόχουμ από την Μπάγερν! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Σκληρό βασανιστήριο στην Μπόχουμ από την Μπάγερν! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Ίδρωσε όσο… ήθελε η Μπάγερν.

Οι Βαυαροί πέρασαν στους «16» του Κυπέλλου Γερμανίας, τουμπάροντας στο φινάλε το ματς στην έδρα της Μπόχουμ 1-2. Οι γηπεδούχοι ήταν αρκετά σοβαροί και χάρη στο απίθανο αυτογκόλ του Ντέιβις (36′), που έκανε τσαφ στην μικρή περιοχή κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Νόιερ, πήραν το προβάδισμα. Οι Βαυαροί, που ουσιαστικά έπαιξαν με τους βασικούς, άργησαν να ανεβάσουν ρυθμούς και επί της ουσίας γκάζι πάτησαν μόνο στο φινάλε. Όπως αποδείχτηκε, αυτό ήταν αρκετό για την ομάδα του Κόβατς που πρώτα με τον Γκνάμπρι στο 83’ κι εν συνεχεία με τον Μίλερ στο 89’ γύρισε το παιχνίδι και τσέκαρε το εισιτήριο.

Mε τον Ρέτσο να μπαίνει ως αλλαγή στο 31΄και να γράφει την πρώτη του συμμετοχή, η Λεβερκούζεν πέρασε 1-0 το εμπόδιο της Πάντερμπορν στην BAY Arena. Πρόκριση με λίγο… θρίλερ στο φινάλε για την Σάλκε. Οι βασιλικοί μπλε προηγήθηκαν 3-0 στην έδρα της Μπίλεφλεντ που μείωσε σε 3-2 στο φινάλε, χωρίς όμως να καταφέρει να στείλει το ματς στην παράταση. Θυσίασε το Κύπελλο για την Bundesliga (είναι 3η) η Φράιμπουργκ, η οποία παρουσιάστηκε με πολλές αλλαγές αλλά και αρκετά χαλαρή απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου, που πήρε την εκτός έδρας πρόκριση 3-1. «Σοκ» για την Κολωνία που αποκλείστηκε στην έδρα της Σααρμπρίκεν, που αγωνίζεται στην 4η κατηγορία, με σκορ 3-2.

Από τα υπόλοιπα ματς ξεχώρισε η εκδίκηση που πήρε η Στουτγκάρδη για την «εξάρα» που δέχτηκε το περασμένο Σάββατο από το Αμβούργο για τη 2η κατηγορία. Αυτή την φορά στο «Volksparkstadion», οι Σουηβοί χαμογέλασαν και πήραν την πρόκριση στην παράταση 1-2 (1-1 κ.α).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τρίτη 29/10

Αμβούργο-Στουτγκάρδη 1-2 (1-1κ.α)
Φράιμπουργκ-Ουνιόν Βερολίνου 1-3
Σααρμπρίκεν-Κολωνία 3-2

Ντούισμπουργκ-Χοφενχαϊμ 0-2

Μπόχουμ-Μπάγερν 1-2
Ντάρμασταντ-Καρλσρούη 0-1
Λεβερκούζεν-Πάντερμπορν 1-0
Μπίλεφελντ-Σάλκε 2-3

Τετάρτη 30/10
Καϊσερσλάουτερν-Νυρεμβέργη (19.30)
Φερλ-Χόλσταϊν Κιελ
Βόλφσμπουργκ-Λειψία
Βέρντερ Βρέμης-Χάιντενχαϊμ
Φορτούνα Ντίσελντορφ-Άουε (21.45)
Ντόρτμουντ-Γκλάντμπαχ
Χέρτα-Ντιναμό Δρέσδης
Ζανκτ Πάουλι-Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Είχε απελαθεί από την Κύπρο και την βρήκαν να εργάζεται σε ξενοδοχείο - Παρουσίασε πλαστό έγγραφο

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top