ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ –ΛΕΜΕΣΟΣ: Από 40 μέχρι 120 το… εξειδικευμένο μασάζ - ‘Το μόριο είναι κι αυτό μυς και θέλει χαλάρωση’

ΛΕΥΚΩΣΙΑ –ΛΕΜΕΣΟΣ: Από 40 μέχρι 120 το… εξειδικευμένο μασάζ - ‘Το μόριο είναι κι αυτό μυς και θέλει χαλάρωση’

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Στο πλαίσιο του αιτήματος της Αστυνομίας για έκδοση διατάγματος 8ήμερης προσωποκράτησης του προαναφερθέντα και της 36χρονης συζύγου του από την Κίνα, ο υπεύθυνος εξεταστής της υπόθεσης, αναφέρθηκε στα όσα καταλογίζονται στον 39χρονο.

Ο τελευταίος φέρεται να έστησε κύκλωμα υπηρεσιών παροχής μασάζ εκμεταλλευόμενες αλλοδαπές, οι οποίες είχαν ανάγκη τα χρήματα.

Σύμφωνα πάντα με το μέχρι τώρα μαρτυρικό υλικό, αρχικά τους ανέφερε ότι θα κάνουν μασάζ και στη συνέχεια τις… έμπαζε στο κόλπο της παροχής σεξουαλικών υπηρεσιών. 

Ο 39χρονος φερόμενος ως εγκέφαλος της επιχείρησης, λάμβανε από 40 μέχρι 120 ευρώ από κάθε πελάτη, ενώ στις κοπέλες έδιδε 15 ευρώ για παροχή υπηρεσιών μιας ώρας και 10 ευρώ για πιο μικρό χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με τα όσα του καταλογίζονται κακομεταχειριζόταν τις κοπέλες που παγίδευε στην παράνομη επιχείρησή του. Δεν μπορούσαν να παραιτηθούν γιατί τους έλεγε ότι δεν θα τους δώσει τα λεφτά τους. Τους έβαζε να αγοράζουν ρούχα και εσώρουχα με τον μισθό τους, ενώ τους φώναζε να είναι σέξι και προκλητικές. Ακόμη του καταλογίζουν ότι τις πλήρωνε κάθε τρεις εβδομάδες για δυο, δεν τις άφηνε να μιλούν μεταξύ τους, τους απαγόρευε να έχουν κινητά στη δουλειά και δεν τους έδινε φαγητό, παρά μόνο νερό.

Οι ανυπεράσπιστες κοπέλες που στρατολογούσε ήταν κυρίως από το Καμερούν και την Ουκρανία. Συνολικά φέρονται να είναι επτά οι κοπέλες.

Το πρώτο πιθανό θύμα είναι 31χρονη από το Καμερούν. Την εντόπισε ο 39χρονος σε μπαρ και της είπε ότι θα της μάθει να κάνει μασάζ γιατί δεν ήξερε. Μετά τις είπε για τις σεξουαλικές υπηρεσίες…

Άλλο θύμα, τον βρήκε από αγγελία. Αυτός την πήρε στο διαμέρισμα στην Λευκωσία και την έβαλε να του κάνει μασάζ για να δει αν κάνει καλά. Μετά της είπε για τις άλλες υπηρεσίες και αυτή έμεινε γιατί ήθελε να βγάλει λεφτά για την οικογένεια της που διέμενε στο εξωτερικό.

Η Αστυνομία έλαβε πληροφορία από τον Αύγουστο του 2018 για ύπαρξη ινστιτούτο μασάζ σε πολυκατοικία στην λεωφόρο Κένεντι, όπου οι γυναίκες έρχονται σε σεξουαλική επαφή με πελάτες. Υπάλληλοι του Ινστιτούτου έλεγαν στους τελευταίους ότι υπάρχουν ινστιτούτα κ στην Λεμεσό.

Τον Σεπτέμβριο η Αστυνομία εντόπισε τρεις γυναίκες να μπαίνουν στο διαμέρισμα και μετά είδαν διάφορους άνδρες να εισέρχονται σ΄ αυτό και να μένουν εκεί για 30 με 60 λεπτά.

Η Αστυνομία παρακολουθούσε τα υποστατικά μέχρι να τους συλλάβουν.

Ο άνδρας εντοπίστηκε στην Λευκωσία κ είπε ‘τι να πω, δεν έχω σχέση με αυτά τα πράγματα', ενώ σε κατάθεσή του ανέφερε ότι «το μόριο είναι κι αυτό μυς και θέλει χαλάρωση», θέλωντας να δικαιολογήσει το μασάζ στο συγκεκριμένο σημείο ενώ στην συνέχεια δεν ήθελε να απαντήσει σε οποιαδήποτε άλλη ερώτηση.

Η δε σύζυγός του που συνελήφθη στην «επιχείρηση» στην Λεμεσό ανέφερε ότι «δεν κάνουμε κάτι κακό, απλώς μασάζ» («we don’t do something wrong, Just massage»).

Η 36χρονη ύποπτη, φέρεται να ήταν το πρόσωπο που μετέφερε τις γυναίκες από την Λευκωσία στην Λεμεσό ή και αντίθετα, να έκλεινε ραντεβού και να εργαζόταν στο κέντρο υποδοχής των δύο υποστατικών. 

Στην κατοχή του 39χρονου κατά την σύλληψή του εντοπίστηκαν 605 ευρώ και μετά από έρευνα στο όχημά του, άλλα 3.555 ευρώ. Στην κατοχή της γυναίκας κατά την σύλληψή της εντοπίστηκαν 570 ευρώ.

Τα αδικήματα που διερευνώνται σε βάρος των δύο υπόπτων είναι: (1) συνωμοσία για διάπραξη κακουργήματος, (2) συνωμοσία για διάπραξη πλημμελήματος, (3) νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, (4) εμπορία ενηλίκων προσώπων, (5) σεξουαλική εκμετάλλευση ενηλίκων προσώπων, (6) διατήρηση οίκου ανοχής, (7) μαστροπεία, (8) εκμετάλλευση πόρνων (9) παράνομη εργοδότηση αλλοδαπών. 

Για την υπόθεση αναμένεται να ληθφούν αλλες 42 καταθέσεις, τουλάχιστον άλλες οκτώ έρευνες πέραν των 5 που ήδη έγιναν και θα ληφθούν εκ νέου συνεντεύξεις από τα 7 θύματα. 

Επίσης, αναμένεται να ληθφούν καταθέσεις από περίοικους των υποστατικών, θα κληθούν πελάτες που ανευρέθηκαν σε Λεμεσό και Λευκωσία για κατάθεση, ενώ θα γίνουν και αναγνωριστικές παρατάξεις των υπόπτων. 

Ακόμη, θα εξεταστούν εταιρείες ταχυμεταφοράς χρημάτων και χρηματοπιστωπιτκά ιδρύματα, όπως και το περιεχόμενο των ηλεκτρονικών τεκμηρίων που κατασχέθηκαν.

Θα εκδοθούν επιπλέον και εντάλματα αποκάλυψης Τραπεζικών Δεδομένω, ενώ θα ληφθούν καταθέσεις από το Τμήμα Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης και Υπηρεσία Ασύλου με σκοπό να εξακριβωθεί το καθεστώς διαμονής των υπόπτων και των άλλων εμπλεκομένων στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Τα δύο πρόσωπα, τέθηκαν υπό οκταήμερη κράτηση.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top