ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τέτε: «Δεν με ενδιαφέρει που…» – Τι είπε για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ και όχι μόνο

Τέτε: «Δεν με ενδιαφέρει που…» – Τι είπε για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ και όχι μόνο

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε την Πέμπτη (31-10) η ΑΕΚ ενόψει του εκτός έδρας ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο ποδοσφαιριστής της Λαρνακιώτικης ομάδας, Τέτε, είπε τα εξής:

«Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, επειδή παίζουμε απέναντι σε μία πολύ σκληρή ομάδα. Ελπίζουμε να κερδίσουμε και να φέρουμε την νίκη στο σπίτι μας.
Δεν ξέρω. Είναι πιο δύσκολο αυτό το πρωτάθλημα σε σχέση με αυτά που είμαι εδώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Όταν προηγούμαστε δεν έχουμε καλή αντίδραση. Πρέπει να κερδίζουμε. Είναι αλήθεια ότι δεν παίζουμε καλά στα τελευταία παιχνίδια. Πρέπει να βελτιωθούμε. Προπονούμαστε πιο σκληρά από ποτέ . Ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε αλλά ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο.
Πρέπει να προσέξουμε κάθε λεπτομέρεια. Στη Λευκωσία, ποτέ δεν είναι εύκολο. Έχουν καλύτερη ομάδα σε σχέση με πέρσι. Να είμαστε πολύ προσεκτικοί στη δεύτερη μπάλα, στην αντεπίθεση του αντιπάλου. Να παίξουμε όπως τα προηγούμενα χρόνια. Ελπίζουμε ότι θα κερδίσουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε.
Νομίζω το ίδιο. Το επίπεδο στην Κύπρο είναι πιο ψηλό. Κάθε παιχνίδι έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Αν θέλουμε να κερδίσουμε τον τίτλο πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε κάθε ματς.
Για να είμαστε ειλικρινείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον επόμενο αγώνα. Ξέρουμε ότι δεν είμαστε το φαβορί απέναντι σε ομάδες μεγαλύτερο μπάτζετ. Να κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα και να πηγαίνουμε βήμα-βήμα.
Θέλω να αγωνίζομαι. Δεν με ενδιαφέρει που. Όπου θέλει ο προπονητής. Στην Ισπανία έπαιζα στα δεξιά της επίθεσης, εδώ προσαρμόστηκα σε νέα θέση. Θέλω να βοηθώ την ομάδα μου και αυτός είναι ο στόχος μου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top