ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έγινε η επέμβαση στον Παναγή – Το συγκινητικό μήνυμα μετά το χειρουργείο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Έγινε η επέμβαση στον Παναγή – Το συγκινητικό μήνυμα μετά το χειρουργείο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Κύπριος διεθνής τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Κωνσταντίνος Παναγή, πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, με τη σύντροφο του, Άντρεα Νικολάου, να αναρτά στο Instagram το πιο κάτω «δυνατό» μήνυμα:

«Αγάπη μου έχεις αποδείξει σε όλους μας πως είσαι ένας μαχητής και ότι η δύναμη της ψυχής σου αντέχει στα δύσκολα!

Μπορεί να φάνηκες άτυχος, όμως όχι αδύναμος! Οι δύσκολες στιγμές δεν έρχονται για να μας λυγίσουν, αλλά να μας δυναμώσουν!

Εγώ θα είμαι εδώ δίπλα σου να σου κρατώ το χέρι, να προχωράμε μαζί σε όλα! Η επέμβαση ολοκληρώθηκε με πλήρη επιτυχία και ένα Ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για την αγάπη και την στήριξη που μας δίνετε σε αυτό το δύσκολο ταξίδι!

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Dr. LAGAE για τον άψογο επαγγελματισμό του και την εξαιρετική δουλειά του!

Υπομονή, Πίστη, Δουλειά».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Αγάπη μου έχεις αποδείξει σε όλους μας πως είσαι ένας μαχητής και ότι η δύναμη της ψυχής σου αντέχει στα δύσκολα! Μπορεί να φάνηκες άτυχος όμως όχι αδύναμος! Οι δύσκολες στιγμές δεν έρχονται για να μας λυγίσουν αλλά να μας δυναμώσουν! Εγώ θα είμαι εδώ δίπλα σου να σου κρατώ το χέρι να προχωράμε μαζί σε όλα! Η επέμβαση ολοκληρώθηκε με πλήρη επιτυχία και ένα Ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για την αγάπη και την στήριξη που μας δίνεται σε αυτό το δύσκολο ταξίδι! Ευχαριστούμε ιδιέτερα τον Dr. LAGAE για τον άψογο επαγγελματισμό του και την εξαιρετική δουλειά του! Υπομονή, Πίστη, Δουλειά! «Grow through what you go through» ❤ @panayi_con1

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη . (@andrea_nicolaou1) στις

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top