ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Έβριζε όσους τον κατηγορούσαν ο νταλικέρης που οδηγούσε με τα πόδια - 'Πονούσα τη μέση μου'

ΚΥΠΡΟΣ:  Έβριζε όσους τον κατηγορούσαν ο νταλικέρης που οδηγούσε με τα πόδια - 'Πονούσα τη μέση μου'

Με το στόμα ανοιχτό η κυπριακή κοινωνία παρακολουθεί ολες τις εξελίξεις με τον διάσημο πλεόν 43χρονο νταλικέρη της Κύπρου που οδηγούσε με τα πόδια και μετέδιδε live το 'κατόρθωμα' του.

Επιμέλεια: Έλενα Τσιακούπη

Παρουσιάζεται την Τρίτη 5/11 στο Δικαστήριο Λάρνακα ο 43χρονος που προκάλεσε αντιδράσεις στην κοινή γνώμη αλλά και το διαδίκτυο. Μάλιστα, μετα τα σχόλια και μηνύματα που έλαβε, σύμφωνα με οσα ακούστηκαν σε τηλεοπτικό πάνελ, ο 43χρόνος άρχισε να μιλά άσχημα και υβριστικά σε όσους τον κατηγορούσαν.

Ο 43χρόνος περνά τα σκαλιά του δικαστηρίου οπου θα του απαγγελθούν κατηγορίες για τα αδικήματα της αμελούς και επικίνδυνης οδήγησης, καθώς και της οδήγησης με μη ελεύθερα χέρια.

Οπως ο Διευθυντής της Τροχαίας Αρχηγείου Γιαννάκης Γεωργίου εξήγησε για το αδίκημα της αμελούς και επικίνδυνης οδήγησης το δικαστήριο μπορεί να επιβάλει ποινή φυλάκισης μέχρι ενός έτους ή χρηματικό πρόστιμο μέχρι 1008 ευρώ.

Επισης πρόσθεσε ότι μπορεί να επιβληθούν και οι δυο ποινές ταυτόχρονα καθώς και βαθμοί ποινής.

Σε συζήτηση του σε τηλεοπτικό πάνελ, ο κ. Γεωργίου, ανέφερε οτι ο 43χρόνος αρχικά αρνείτο στη συνέχει όμως παραδέχθηκε και προέβαλε έναν δικό του ισχυρισμό τον οποίο θα κληθεί να τον καταθέσει στο δικαστήριο την Τρίτη 5/11.

Μια πληροφορία ωστόσο έγινε γνωστή οτι πιθανόν να ισχυρίστηκε οτι πονούσε τη μέση του, με τον κ.Γεωργίου να μην θέλει να πει περισσότερα ή να επιβεβαιώσει η διαψεύσει τον ισχυρισμό.

Το ερώτημα που γεννιέται είναι : Μετά απο την μεγάλη διάσταση που πήρε το θέμα, οι πολίτες και οδηγοί θα προβληματιστούν για την οδική παιδεία που διαθέτει ο Κυπριακός λαός ή θα το προσπεράσουν και θα το αφήσουν να ξεχαστεί οπως πολλά αλλά περιστατικά που συγκλονισαν το Παγκύπριο με τραγικές καταλήξεις πχ θανάτηφόρα. 

Θα μάθουν παλιοί και νέοι οτι η οδική ασφάλεια είναι το Α και το Ω για την ζωή τόσο των ίδιων όσο και των αλλών;

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top