ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παράξενο όντως με Νεκτάριο – Ποστάρισμα με… τέσσερις λέξεις και νέα πρόκληση έρχεται!

Παράξενο όντως με Νεκτάριο – Ποστάρισμα με… τέσσερις λέξεις και νέα πρόκληση έρχεται!

Η ανακοίνωση της Δόξας για τη λύση της συνεργασίας της με τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου έσκασε κάπως ξαφνικά και παραξένεψε αρκετούς.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της προσφυγικής ομάδας, ο Νεκτάριος με ανάρτηση του στο Instagram είπε αντίο με τέσσερις λέξεις και την ανακοίνωση της Δόξας. «Ευχαριστώ και καλή συνέχεια» έγραψε ο έμπειρος μέσος και πλέον προκύπτει το… ερώτημα για το ποιο θα είναι το επόμενο του βήμα.

Στα… hashtag της ανάρτησης του έγραψε μάλιστα τις λέξεις ευγνώμων, προχωρώ μπροστά και νέα πρόκληση έρχεται χωρίς όμως να διευκρινίσει ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του.

Η ανάρτηση του:

 

View this post on Instagram

 

“Ανακοινώνεται η κοινή συνεναίσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νεκτάριο Αλεξάνδρου. Ο Νεκτάριος υπήρξε παράδειγμα επαγγελματία και με την αγωνιστική του παρουσία και τα ηγετικά του προσόντα συνέβαλε τα μέγιστα στην περσινή σωτηρία της ομάδας αλλά και στη φετινή μέχρι τώρα παρουσία της ομαδας. Ο ποδοσφαιριστής και η ομάδα έλυσαν το συμβόλαιο τους με αμοιβαίο σεβασμό και για αμοιβαίο όφελος προς υλοποίηση τόσο των στόχων της ομάδας όσο και του ποδοσφαιριστή και εύχονται αλληλέγγυα καλή τύχη εκατέρωθεν.” Ευχαριστώ και καλή συνέχεια @doxafc #football #moments #respect #grateful #move #forward #new #challenges #coming

A post shared by Nectarios Alexandrou (@necalex119) on

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top