ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σκόρπισε… ΤΡΟΜΟ η Ρεάλ Μαδρίτης και ανέβηκε στην κορυφή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σκόρπισε… ΤΡΟΜΟ η Ρεάλ Μαδρίτης και ανέβηκε στην κορυφή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ρεάλ Μαδρίτης κράτησε το μηδέν για πέμπτο συνεχόμενο επίσημο ματς και με επιβλητικό στιλ πέρασε από την έδρα της Εϊμπάρ (0-4) και ανέβηκε μόνη στην κορυφή της Primera Division.

Τα πάντα ξεκινάνε από την άμυνα. Μην το γελάτε, χωρίς να το πάρει κανείς πρέφα, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει να δεχθεί γκολ πάνω από 500 αγωνιστικά λεπτά και εκεί βασίζει την βελτιωμένη εικόνα της στο γήπεδο.

Η βελτίωση της αμυντικής της εικόνας, της δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μπροστά και η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν ρολάρει πλέον καλύτερα, ειδικά όταν έχει το σίγουρο γκολ από τον Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Γάλλος επιθετικός σκόραρε δις στο «Ιπουρούα» (17’, 28’) έφτασε τα 157 γκολ στο πρωτάθλημα και έγινε ο έκτος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης στην Primera Division.

O Σέρχιο Ράμος πρόσθεσε κι αυτός το… κατιτίς του από την λευκή βούλα (20’) και το 0-3 από το ημίωρο μέσα στην έδρα της Εϊμπάρ ήταν το απόλυτο μαξιλάρι ασφαλείας.

Οι Μαδριλένοι παρότι έριξαν στροφές στην επανάληψη, βρήκαν το τέταρτο γκολ με τον Βαλβέρδε (58’) και με πολύ εύκολα έφυγαν με το 0-4, που τους επανέφερε στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top