ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: «Αγριεύει» ο καιρός – Καταιγίδες και χαλάζι – Εκδόθηκε Κίτρινη Προειδοποίηση

Τμ. Μετεωρολογίας: «Αγριεύει» ο καιρός – Καταιγίδες και χαλάζι – Εκδόθηκε Κίτρινη Προειδοποίηση

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη, που αναµένεται να υποχωρήσει την Κυριακή.

Την Παρασκευή (15/11) ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, πιθανόν ισχυρές. Σε καταιγίδα ενδέχεται να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά ισχυροί, 5 µποφόρ.

Το απόγευµα, στα δυτικά, θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

*Το Τμ. Μετεωρολογίας εξέδωσε Κίτρινη Προειδοποίηση για καταιγίδα για την Παρασκευή (15/11) από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 18.00 το απόγευμα. 

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδες, κατά διαστήµατα. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά µέτριοι και τοπικά ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Παροδικά, στα ανατολικά, θα πνέουν µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και σταδιακά, στα ανατολικά και τοπικά στα βόρεια και νότια, ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 16 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 17 στα νότια παράλια και γύρω στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

To Σάββατο (16/11) ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Από αργά το απόγευµα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Την Κυριακή (17/11) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Τη ∆ευτέρα (18/11) θα εµφανίζονται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, για να κυµανθεί, πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top