ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φαν’τ Σχιπ: «Ελπίζω πως κάποια στιγμή θα δούμε και πάλι το γήπεδο γεμάτο» – Τι είπε ο Χατζηδιάκος

Φαν’τ Σχιπ: «Ελπίζω πως κάποια στιγμή θα δούμε και πάλι το γήπεδο γεμάτο» – Τι είπε ο Χατζηδιάκος

Για τα πλάνα του για το παιχνίδι με τη Φινλανδία: «Αυτό που κοιτάμε είναι σε τι κατάσταση είναι η ομάδα σήμερα μετά από ένα εκτός έδρας παιχνίδι και ένα ταξίδι. Θα δω αν χρειάζεται να ανανεώσουμε κάποιους παίκτες. Αν όλοι είναι σε καλή κατάσταση ίσως επιλέξω και την ίδια ενδεκάδα. Θέλω και πάλι να έχουμε κατοχή της μπάλας και να παίζουμε στη γραμμή λαμβάνοντας πάντα υπόψιν ότι είναι καλή ομάδα».

Για το αν με αυτή την ομάδα και με τον ίδιο προπονητή άρχιζε αυτή η σειρά προκριματικών, θα μπορούσε να έρθει η πρόκριση: «Στην ερώτηση αυτή δεν μπορώ να απαντήσω, είναι κάτι στο οποίο πρέπει να μαντέψω. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως είμαστε σε μία διαδικασία, χτίζουμε μία νέα ομάδα και είμαι ικανοποιημένος για την εξέλιξη που έχουμε».

Για το μήνυμα προς μελλοντικούς αντιπάλους: «Είναι φυσιολογικό όταν έχεις συνεχή καλά αποτελέσματα το γνωρίζουν οι αντίπαλοι. Αν έχουμε θετικά αποτελέσματα θα έρθουν και οι φίλαθλοι πίσω. Η Εθνική ομάδα τους χρειάζεται να γυρίσουν. Ελπίζω πως κάποια στιγμή θα δούμε και πάλι το γήπεδο γεμάτο».

Για το αν εκλαμβάνει την αναγνώριση η που υπάρχει προς το πρόσωπό του: «Τα ελληνικά μου δεν είναι ακόμα τόσο καλά. Σίγουρα όμως είναι καλό όταν βγαίνεις στο δρόμο να βλέπεις τον κόσμο να του αρέσει αυτό που παρακολουθεί. Βλέπει κάτι καινούργιο, παίκτες όπως ο Παντελής αλλά και πολλοί ακόμα. Αυτό σίγουρα με χαροποιεί. Όλα αυτά τα συστατικά θα μας βοηθήσουν να έχουμε μία καλή περίοδο για την Εθνική ομάδα έτσι ώστε να είναι έτοιμη για τη νέα πρόκληση στο Nations League».

Χατζηδιάκος: «Μία καλή εμφάνιση, να δείξουμε ότι βελτιωνόμαστε»

Για το αν έχει μεγαλύτερη σημασία μία ακόμα καλή εμφάνιση ή μία ακόμα νίκη: «Σίγουρα μία καλή εμφάνιση, να δείξουμε ότι βελτιωνόμαστε. Στην Ιταλία παίξαμε καλά, τη Βοσνία την κερδίσαμε με πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ο αγώνας με την Αρμενία ήταν σημαντικός να δείξουμε τι αξίζουμε. Τώρα και με τη Φινλανδία θέλουμε μία καλή εμφάνιση»

Για το τι έχει βοηθήσει τόσο στην αλλαγή της εικόνας της Εθνικής: «Δεν ήταν κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Αυτό που μας βοήθησε πολύ ήταν να μιλάμε καλά μέσα στον αγώνα. Να δουλεύουμε ο ένας για τον άλλον. Τα λάθη επιτρέπονται αρκεί όταν γίνονται να βοηθάει ο συμπαίκτης να διορθωθεί».

Για τον αγώνα με τη Φινλανδία: «Να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι και από τη Φινλανδία που προκρίθηκε».

Για τον Πούκι: «Δεν έχει σημασία ο αντίπαλος αλλά να κάνουμε αυτό που μας δείχνει ο προπονητής μας».

Πηγή: www.sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μ. Πελεκάνος στο Podcast του «Τ» – «Δεν έχουν δικαίωμα να με αποκαλούν φασίστα»- Η συνομιλία με Αναστασιάδη, τα «καρφιά» σε Πετρίδη & ΔΗΣΥ

«Φορτωμένοι» με κιλά κάνναβης στο όχημά τους - Φόρεσαν χειροπέδες δύο πρόσωπα στη Λεμεσό -Φωτογραφίες

Ληστεία στην Ερήμη: «Τσέπωσαν» δύο συλλεκτικά απενεργοποιημένα όπλα – Λήφθηκε κατάθεση από τη γυναίκα - Ποια η κατάσταση της υγείας της

Ρεκόρ κλήσεων στο 1450 από το Μάιο του 2023 - Πόσο διαρκούσε η κάθε μια και τι αφορούσαν οι περισσότερες

Ανακοινώθηκαν κενές θέσεις στη Δημόσια Υπηρεσία - Δείτε τι αφορούν και πού να υποβάλετε αίτηση

Υπόθεση Θανάση: «Δεν θέλω να συνεχίσουν να προσβάλουν άλλο την μνήμη του παιδιού μου»



Πυρ ομαδόν Κυβέρνησης κατά αντιπολίτευσης για την οικονομία - Η καμένη γη και τα κοινωνικά παντοπωλεία

Πυρ ομαδόν Κυβέρνησης κατά αντιπολίτευσης για την οικονομία - Η καμένη γη και τα κοινωνικά παντοπωλεία

Η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, κληθείς να σχολιάσει τις αντιδράσεις από κόμματα της αντιπολίτευσης σε σχέση με τα μέτρα κατά της ακρίβειας, που εξήγγειλε την Πέμπτη, η Κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top