ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΡΙΞΕ… ατάκα ο Μπεν Σιμόν για το μέλλον του και την Εθνική – Τι είπε για τη μάχη με το Βέλγιο

ΕΡΙΞΕ… ατάκα ο Μπεν Σιμόν για το μέλλον του και την Εθνική – Τι είπε για τη μάχη με το Βέλγιο

Ο Ραν Μπεν Σιμόν μιλώντας στη δημοσιογραφική διάσκεψη της Εθνικής Κύπρου για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με την Εθνική Βελγίου είπε τα εξής: 

Αρχική τοποθέτηση: «Βρισκόμασταν εδώ και πριν από δυο χρόνια. Παίξαμε εναντίον του Βελγίου και είναι ένα καλό σημείο σύγκρισης για να δούμε πόσο έχουμε προοδεύσει και αν έχουμε προοδεύσει σε αυτό το χρονικό διάστημα των δυο χρόνων. Αν και είμαστε απογοητευμένοι από το τελευταίο αποτέλεσμα με την Σκωτία, εντούτοις μπορούμε να πάρουμε πολλά θετικά πράγματα. Ως Εθνική ομάδα θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο μας περήφανο. Τα πόδια μας πατούν πάντα γερά στη γη δεν πετάμε στα σύννεφα, ξέρουμε ότι παίζουμε αύριο εναντίον μιας από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να δείξουμε ότι έχουμε κάνει βήματα προς τα εμπρός. Παρακολουθώ το Βέλγιο τα τελευταία δυο χρόνια. Είναι μια Εθνική που δίνει πάντα το 100% στο γήπεδο».

Για το μέλλον του: «Αν το μέλλον της Εθνικής Κύπρου είναι με μένα ή χωρίς εμένα, ελπίζω να είναι με μένα αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Εμένα η έννοια μου είναι το μέλλον της Εθνικής».

Η ιστοσελίδα της ΚΟΠ για τις δηλώσεις Μπεν Σιμόν αναφέρει: 

Την αισιοδοξία ότι η Εθνική μας θα είναι ανταγωνιστική στον αγώνα με το Βέλγιο στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό εξέφρασε μιλώντας σε Συνέντευξη Τύπου ο Ομοσπονδιακός προπονητής Ραν Μπεν Σιμόν.

«Παίξαμε με το Βέλγιο και πριν δύο χρόνια και ο αγώνας της Τρίτης θα είναι ένα καλός σημείο σύγκρισης, για το αν έχουμε κάνει πρόοδο τα δύο τελευταία χρόνια. Η δική μου απάντηση σε αυτό το ερώτημα, είναι πως ναι, ασφαλώς έχουμε προοδεύσει», ανέφερε αρχικά ο προπονητής της Εθνικής μας, για να προσθέσει:

«Ήταν σκληρός ο τρόπος που χάσαμε από την Σκωτία, όμως αυτός ο αγώνας έχει τελειώσει. Ως Εθνική ομάδα θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο μας περήφανο. Τα πόδια μας πατούν πάντα γερά στη γη δεν πετάμε στα σύννεφα, ξέρουμε ότι παίζουμε αύριο, εναντίον μιας από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να δείξουμε ότι έχουμε κάνει βήματα προς τα εμπρός. Παρακολουθώ το Βέλγιο τα τελευταία δυο χρόνια. Είναι μια Εθνική που δίνει πάντα το 100% στο γήπεδο, έχει πάντα την ίδια σοβαρότητα, ανεξαρτήτως αντιπάλου».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το μέλλον της Εθνικής και για το κατά πόσον ο ίδιος θα συνεχίσει, απάντησε:

«Ανεξάρτητα αν το μέλλον της Εθνικής θα είναι μαζί μου ή όχι, είμαι αισιόδοξος για την επόμενη μέρα της Εθνικής Κύπρου. Αν με ρωτάτε, θα ήθελα να είμαι στην Εθνική και στο μέλλον, όμως, ανεξάρτητα από αυτό, πιστεύω στον Κύπριο ποδοσφαιριστή, πιστεύω στη δουλειά που γίνεται στις μικρότερες ηλικίες, πιστεύω στην προοπτική που υπάρχει και είμαι αισιόδοξος».

Διαβάστε επίσης: 

Δημητρίου: «Με πειράζουν οι συμπαίκτες μου με αυτά που είπα…» – Τι είπε για το θέμα Σιμόν και για τον αγώνα με Βέλγιο

Αζάρ: «Έτσι είναι για μας κόντρα στην Κύπρο…» – Όλα όσα είπε

Μαρτίνεζ: «Φρέσκοι με την Κύπρο…»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top