ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αζάρ: «Έτσι είναι για μας κόντρα στην Κύπρο…» – Όλα όσα είπε

Αζάρ: «Έτσι είναι για μας κόντρα στην Κύπρο…» – Όλα όσα είπε

Ο διεθνής παίκτης της Εθνικής Βελγίου, Έντεν Αζάρ, ήταν στη δημοσιογραφική διάσκεψη και μίλησε για τον αυριανό αγώνα με την Εθνική Κύπρου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχική τοποθέτηση: «Είναι ένας αγώνας γιορτή για μας κόντρα στην Κύπρο. Η πρόκριση έχει επιτευχθεί εδώ και πολλή καιρό. Θέλουμε να κάνουμε ένα ιστορικό ρεκόρ παίρνοντας και τους 30 βαθμούς. Αυτός είναι στόχος μας».

Για το γεγονός ότι πραγματοποιεί καλύτερες εμφανίσεις με την Εθνική από ότι στην Ρεάλ Μαδρίτης και δέχεται κριτική γι’ αυτό είπε: «Έχω περισσότερη εμπειρία αγωνιζόμενος με την Εθνική από ότι με την Ρεάλ. Γνωρίζω καλύτερα τους παίχτες από ότι στην Ρεάλ. Είμαστε πολύ καιρό μαζί και γνωρίζουμε καλά ο ένας τον άλλο. Η βάση της ομάδας παρέμεινε η ίδια, αλλά οι αυτοματισμοί έρχονται στην πορεία. Προπονούμαστε σκληρά».

Για το αν η Εθνική έχει βελτιωθεί έχει σε σχέση με το παγκόσμιο κύπελλο και αν τώρα είναι έτοιμη για το κάτι παραπάνω είπε: «Αυτό εξαρτάται από τα αποτελέσματα. Αν κάνουμε το απόλυτο είμαστε καλύτεροι από ποτέ. Έχει προστεθεί ακόμη ένας χρόνος εμπειρίας σε μας. Υπάρχουν επίσης νεότεροι παίκτες που έρχονται να πιέσουν για τη θέση τους. Ιδιαίτερα πνευματικά έχουμε ωριμάσει . Αρχίζουμε κάθε αγώνα για να κερδίσουμε. Αυτό έρχεται αυτόματα όταν παίζεις με τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Αν θέλουμε πραγματικά να βελτιωθούμε, είναι ιδιαίτερα καλό να είμαστε σε θέση να προσαρμοστούμε σε κάθε αντίπαλο. Όσο περισσότερες όψεις ενός παιχνιδιού μπορούμε να παίξουμε, τόσο περισσότερα όπλα θα έχουμε. Τώρα προσπαθούμε να μάθουμε αυτά τα πράγματα. Έχουμε έξι μήνες μέχρι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η πρόθεση μας είναι να μπορέσουμε να αρχίσουμε με όσο το δυνατόν περισσότερα με όπλα».

Για το αν έχει θέλει να συναντήσει την Γαλλία για να πάρει το Βέλγιο ρεβάνς είπε: «Ελπίζω για έναν αγώνα εναντίον τους στα τελικά στάδια του τουρνουά. Θα πέρασαν δύο χρόνια από τότε που χάσαμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Είμαστε ακόμα απογοητευμένοι για το πώς πήγαμε τότε. Θα ήταν χαρά να παίξουμε εναντίον τους και να πάρουμε εκδίκηση».

Διαβάστε επίσης: 

Μαρτίνεζ: «Φρέσκοι με την Κύπρο…»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top