ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων της Ομόνοιας για την τρέχουσα βδομάδα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων της Ομόνοιας για την τρέχουσα βδομάδα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει…

«Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτήν την εβδομάδα (25/11 – 01/12) και τα έξι αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ.

Η ομάδα ποδοσφαίρου έχει ενώπιόν της το «αιώνιο» ντέρμπι. Στην 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδέχεται τη Δευτέρα (01/12) τον ΑΠΟΕΛ και στόχος είναι η τέταρτη διαδοχική νίκη για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Μέχρι στιγμής η ομάδα μας έχει μαζέψει 21 βαθμούς με απολογισμό έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών επανήλθε στις νίκες, καθώς κέρδισε στο ντέρμπι κορυφής τον Παφιακό με 3-2 (27-25, 13-25, 25-18, 22-25, 15-10) σετ. Με τους δύο βαθμούς που πήρε η ομάδα μας παρέμεινε στο -1 από την κορυφή της βαθμολογίας. Επόμενη υποχρέωση την ερχόμενη Παρασκευή (29/11) απέναντι στην Αναγέννηση εκτός έδρας.

Η ομάδα φούτσαλ πέτυχε το απόλυτο των νικών στις πρώτες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 15 βαθμούς. Κέρδισε εκτός έδρας τον Αραράτ με 2-4. Αυτή την αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ανόρθωση (28/11, 20:00).

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου συνεχίζει την προέλαση της. Πανηγύρισε την πέμπτη σερί επιτυχία της, αφού κέρδισε εκτός έδρας τη Λευκοθέα με 0-2. Μέχρι στιγμής μάζεψε 21 βαθμούς και βρίσκεται στη 3η θέση της βαθμολογίας. Αυτή την αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη LAKATAMIA FC. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή και θα αρχίσει στις 11:00.

Η ομάδα καλαθόσφαιρας δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, αφού ηττήθηκε εκτός έδρας από την ΕΘΑ με 103-84. Μέχρι στιγμής μάζεψε επτά βαθμούς και αυτή την αγωνιστική υποδέχεται την ΑΕΚ (29/11, 19:00).

Η ομάδα πετόσφαιρας Γυναικών δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει την πρώτη φετινή νίκη της, καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας από την ΑΕΚ με 3-0 σετ (25-13, 25-19, 25-18). Αύριο υποδέχεται τον Απόλλωνα στις 20:00».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top