ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Πρόδρομου Πετρίδη για το αν θα γίνει ή όχι ο αγώνας (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Πρόδρομου Πετρίδη για το αν θα γίνει ή όχι ο αγώνας (ΒΙΝΤΕΟ)

O Πρόδρομος Πετρίδης μίλησε στα ΜΜΕ που ακολούθησαν την αποστολή του ΑΠΟΕΛ στο Λουξεμβούργο, για τον αυριανό παιχνίδι και για το τι αποφάσισε η UEFA.

Αναλυτικά: 

«Όπως ακούσατε έχουν γίνει όλα τα απαραίτητα. Η θέση της UEFA είναι ότι έχει σκεπαστεί το γήπεδο για να μην βραχεί. Σίγουρα θα περάσει και το πρωί τον έλεγχο από τους διαιτητές. Με τα δεδομένα αυτή τη στιγμή, με τις όποιες ανωμαλίες υπάρχουν στο γήπεδο, το παιχνίδι θα αρχίσει κανονικά εκτός κάποιου απροόπτου. Αν δει ο διαιτητής και ότι υπάρχει πρόβλημα με τον αγωνιστικό χώρο και τη σωματική ακεραιότητα των παικτών, επειδή πάνω από όλα προέχει η προστασία των ποδοσφαιριστή θα είναι στην κρίση του να πάρει οποιεσδήποτε αποφάσεις. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι, αν και θα πάμε μια ώρα δρόμο, να προπονηθούμε και να είμαστε έτοιμοι για τον αυριανό αγώνα».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top