ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έτριβαν τα μάτια τους οι Αστυνομικοί στη Λεμεσό! Δεκάδες χιλιάδες οι κροτίδες που βρέθηκαν – Κινδύνευαν πολίτες από μεγάλη έκρηξη

Έτριβαν τα μάτια τους οι Αστυνομικοί στη Λεμεσό! Δεκάδες χιλιάδες οι κροτίδες που βρέθηκαν – Κινδύνευαν πολίτες από μεγάλη έκρηξη

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες των ανδρών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, οι οποίοι συνέλαβαν 32χρονο που θεάθηκε να βγαίνει από εγκαταλειμμένη οικία, εντός της οποίας εντοπίστηκε τεράστια ποσότητα κροτίδων και φωτοβολίδων αλλά και πρώτες ύλες για την κατασκευή τους.

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, μετά από πληροφορία, μέλη της Αστυνομίας έθεσαν υπό παρακολούθηση τη συγκεκριμένη εγκαταλειμμένη οικία που βρίσκεται στην οδό Ευαγγελιστρίας στα Κάτω Πολεμίδια, από όπου θεάθηκε σε κάποια στιγμή να εξέρχεται ένα πρόσωπο.

Το πρόσωπο αυτό ανακόπηκε και ακολούθησε έρευνα στην οικία, όπου με έκπληξη οι αστυνομικοί βρήκαν δεκάδες χιλιάδες κροτίδες, όπως επίσης και εκτοξευτές πυροτεχνημάτων, καπνογόνα, φωτεινά σήματα χειρός και χειροφωτοβολίδες αλεξιπτώτου.

Στο χώρο εντοπίστηκαν ακόμη πρώτες ύλες, καθώς εκτός από κροτίδες από τα κατεχόμενα ο ύποπτος φέρεται να κατασκεύαζε και ο ίδιος αριθμό κροτίδων, ενώ σύμφωνα με τον κ.Σωτηριάδη, πρόκειται για πρόσωπο το οποίο έχει άδεια χρήσης εκρηκτικών υλών.



Σημειώνοντας τους κινδύνους που ελλόχευαν από τη φύλαξη όλων αυτών των επικίνδυνων εκρηκτικών σε ένα ακατάλληλο χώρο, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού ανέφερε ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας καθώς η σκηνή θα παραμείνει υπό φρούρηση μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών και την απομάκρυνση των τεκμηρίων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top