ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επεισόδιο Soho με Αιγύπτιο επενδυτή – Το Ανώτατο δικαίωσε δυο Ε/κ που είχαν καταδικαστεί για ξυλοδαρμό -VIDEO

Επεισόδιο Soho με Αιγύπτιο επενδυτή – Το Ανώτατο δικαίωσε δυο Ε/κ που είχαν καταδικαστεί για ξυλοδαρμό -VIDEO

Δικαίωση για δυο Ελληνοκύπριους οι οποίοι είχαν καταδικαστεί από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου για το επεισόδιο που είχε σημειωθεί στο νυκτερινό κέντρο διασκέδασης Soho στην Αγία Νάπα στις 30/09/2016 και είχε ως κεντρικά πρόσωπα τον Αιγύπτιο επενδυτή της Μαρίνας Ναγκίμπ Σουίρις και την παρέα του…

Τα δυο πρόσωπα που είχαν καταδικαστεί, 28 και 32 ετών αντίστοιχα, είχαν κατηγορηθεί για εμπλοκή στο επεισόδιο που είχε σημειωθεί τα ξημερώματα της 30ής Σεπτεμβρίου του 2016, το οποίο φέρεται να προκλήθηκε ενώ ο Αιγύπτιος επενδυτής και η παρέα του διασκέδαζαν με τρόπο που είχε κριθεί «εκτός πλαισίων» από τους ανθρώπους του μαγαζιού.

Το πρωτόδικο δικαστήριο τους είχε κρίνει ένοχους στην κατηγορία της πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης και είχε επιβάλει ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με τριετή αναστολή στον 28χρονο και πρόστιμο 2.000 ευρώ στον 32χρονο.

Ωστόσο, οι δυο αθωώθηκαν την Τετάρτη (27/11) από το Ανώτατο Δικαστήριο κατόπιν εφέσεως. Το Ανώτατο αποδέχθηκε το επιχείρημα των δικηγόρων του μεν πρώτου (28χρονος) ότι καταδικάστηκε στη βάση υποθέσεως του μάρτυρα και όχι στη βάση ασφαλούς μαρτυρίας.

Σε ό,τι αφορά τον 32χρονο (διευθυντή του υποστατικού), το Ανώτατο επίσης έκρινε ως σωστή τη θέση των δικηγόρων του ότι η απόφαση του πρωτόδικου Δικαστηρίου δεν ήταν αιτιολογημένη και πως δεν μπορούσε ο κατηγορούμενος να αντιληφθεί για ποιο ακριβώς αδίκημα είχε καταδικαστεί.

Τους αθωωθέντες εκπροσώπησαν οι δικηγόροι Αντώνης Δημητρίου και Μαρίνος Καούλλας, για τα δικηγορικά γραφεία «Δημητρίου & Δημητρίου ΔΕΠΕ».

Να σημειωθεί ότι η υπόθεση είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη στην Κύπρο. Μάλιστα, κατά τη δίκη των κατηγορούμενων για ξυλοδαρμό του Σαουίρις και άλλου προσώπου της παρέας του είχε ξεσηκώσει σχόλια ένα VIDEO που παρουσίαζε τον Αιγύπτιο επενδυτή να διασκεδάζει ξέφρενα στο πάρτι για τον θεμέλιο λίθο της μαρίνας της Αγίας Νάπας, λίγες ώρες μετά που είχε κάνει καταγγελία στην Αστυνομία ότι κτυπήθηκε στο κέντρο διασκέδασης SOHO...

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top