ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Καθάρισε» νωρίς και… ξέγνοιασε! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Καθάρισε» νωρίς και… ξέγνοιασε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Απόλλωνας επικράτησε με 4-1 της Νέας Σαλαμίνας, στο Τσίρειο, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος, φτάνοντας τους 17 βαθμούς, αφήνοντας τους ερυθρόλευκους στους 14 ενώ ανέβηκε στην 5η θέση. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γκακπέ που πέτυχε δύο τέρματα (40′,45′). Ζελάγια (31′), Περέιρα (90+3′) και Κίνγκσλεϊ (67′) τα υπόλοιπα που διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή δεν αγχώθηκε όταν δέχτηκε το γκολ, διότι είχε ήδη τελειώσει το ματς από το α’ 45λεπτο.

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Mόλις στα 10 δευτερόλεπτα οι γηπεδούχοι απείλησαν με το διαγώνιο σουτ του Γκακπέ να φεύγει έξω.

Στο 22′ ο Κίνγκσλεϊ μπήκε στην περιοχή, έκανε τη σέντρα, ωστόσο ο Σίμπσον για λίγο δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά. Στην αμέσως επόμενη φάση, στο 23′, ο Γκακπέ έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής με την μπάλα να περνά λίγο έξω.

Στο 24′, ο Πέδρο εκτέλεσε το φάουλ, με τον Γιούστε να πιάνει την κεφαλιά, αλλά για καλή τύχη των ερυθρόλευκων η μπάλα κτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κίσσα και έδιωξαν σε κόρνερ οι αμυνόμενοι.

Στο 31′ ο Χάμπος… προειδοποίησε και ο Ζελάγια… «κτύπησε». Ο Κύπριος έκανε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κάπου κόντραρε και ο Κίσσας έδιωξε δύσκολα, αλλά στη σέντρα του Πέδρο και την κεφαλιά του Ζελάγια δεν είχε απάντηση και έτσι ο Αργεντιντός έγραψε το 1-0.

Εννέα λεπτά αργότερα, στο 40′ ο Ρομάν έκανε το λάθος, ο Γκακπέ επιχείρησε το μακρινό σουτ, με τον Κίσσα να μην είσαι σωστά τοποθετημένος και έτσι η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα για το 2-0. Ο επιθετικός του Απόλλωνα στο 45′ έγραψε το 3-0 με δυνατό πλασέ μέσα από την περιοχή, έπειτα από συνδυασμό με Περίερα, σκορ το οποίο… συνόδευσε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στην επανάληψη, η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή έριξε τον ρυθμό του αγώνα. Στο 58′ ο Πίττας πήγε να κάνει κάτι θεαματικό, όμως το ψαλιδάκι του κατέληξε ψηλά, πάνω από την εστία του Κίσσα.

Δύο λεπτά αργότερα, στο 60′ ο Περέιρα έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, βρίσκοντας τον Κύπριο τερματοφύλακα σε ετοιμότητα.

Στο 66′ ο διαιτητής της αναμέτρησης, Κυριάκος Χριστοδούλου, έδειξε την άσπρη βούλα σε μαρκάρισμα του Σελίμοβιτς στον Ελουντού, και ένα λεπτό μετά, στο 67′, ευστόχησε από τα 11 βήματα και μείωσε σε 3-1.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι το 3-1 θα ήταν το τελικό σκορ, ο Φακούντο Περέιρα είχε άλλη άποψη και με ένα κευρανό, στο 90+3′, διαμόρφωσε το τελικό 4-1, σκοράροντας για 2η σερί αγωνιστική.

Ο Απόλλωνας, είχε «καθαρίσει» από το α’ μέρος το ματς και δεν… αγχώθηκε ούτε όταν δέχτηκε το γκολ από τον αρχηγό της Νέας Σαλαμίνας. Οι κυανόλευκοι με αυτή τους τη νίκη ανέβηκαν στους 17 βαθμούς και την 5η θέση, ενώ οι ερυθρόλευκοι έμειναν στους 14 και την 7η.

Απόλλωνας (Αυγoυστή): Μολ, Σάλαι, Γιούστε (46′ Σελίμοβιτς), Κυριάκου, Σακέτι (63′ Μάρκοβιτς), Περέιρα, Πίττας, Πέδρο, Ζελάγια, Παπουλής, Γκάκπε (76′ Σαρδινέρο)

Στον πάγκο: Δημητρίου, Αντωνιάδης, Βασιλείου

Νέα Σαλαμίνα (Πουρσαϊτίδης): Κίσσας, Χριστοφόρου, Λαμπότ, Κορέια, Τσαμπούρης (46′ Φουστάρ), Ρομάν, Κωστή, Νουρ (46′ Ρέινολντς), Ελουντού, Σίμπσον (76′ Τισντέλ), Κίνγκσλεϊ

Στον πάγκο:  Βεσελόφσκι, Σέζαρ, Παναγή, Σιαθάς, Νικολάου, Χατζηκωνσταντή

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σάλαϊ / Νουρ, Ρέινολτνς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Διαιτητής: Χριστοδούλου Κυριάκος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλησπέρας Νίκος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Αναστασίου Ιωάννης
Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημητρίου Ανδρέας

Το γκολ της Νέας Σαλαμίνας από την κάμερα του ThemaSports: 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top