ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εξαήμερη κράτηση για τον 32χρονο με τις κροτίδες – Ξεκίνησε η διαδικασία κατάσχεση τους

Εξαήμερη κράτηση για τον 32χρονο με τις κροτίδες – Ξεκίνησε η διαδικασία κατάσχεση τους

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης κράτησης εναντίον του 32χρονου ο οποίος συνελήφθη χθες για την υπόθεση της τεράστιας ποσότητας κροτίδων και φωτοβολίδων σε σπίτι στα Πολεμίδια.

Ο 32χρονος παραδέχτηκε ότι προμηθεύτηκε ποσότητα κροτίδων και πυροτεχνημάτων από τα κατεχόμενα, ενώ ανέφερε ότι κάποιες ποσότητες ήρθαν στην κατοχή του μέσω νόμιμη οδό και συγκεκριμένα από το λιμάνι Λεμεσού.

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, μετά από πληροφορία, μέλη της Αστυνομίας έθεσαν υπό παρακολούθηση τη συγκεκριμένη εγκαταλειμμένη οικία που βρίσκεται στην οδό Ευαγγελιστρίας στα Κάτω Πολεμίδια, από όπου θεάθηκε σε κάποια στιγμή να εξέρχεται ένα πρόσωπο.

Το πρόσωπο αυτό ανακόπηκε και ακολούθησε έρευνα στην οικία, όπου με έκπληξη οι αστυνομικοί βρήκαν δεκάδες χιλιάδες κροτίδες, όπως επίσης και εκτοξευτές πυροτεχνημάτων, καπνογόνα, φωτεινά σήματα χειρός και χειροφωτοβολίδες αλεξιπτώτου.

Στο χώρο εντοπίστηκαν ακόμη πρώτες ύλες, καθώς εκτός από κροτίδες από τα κατεχόμενα ο ύποπτος φέρεται να κατασκεύαζε και ο ίδιος αριθμό κροτίδων, ενώ σύμφωνα με τον κ.Σωτηριάδη, πρόκειται για πρόσωπο το οποίο έχει άδεια χρήσης εκρηκτικών υλών

 

Η Αστυνομία βρίσκεται από το πρωί στην οικία στα Πολεμίδια και ήδη άρχισε η διαδικασία κατάσχεσης.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top