ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Καθάρισε» ξανά τη Σαμπντόρια και προκρίθηκε – «Τέζαρε» την Φροζινόνε (ΒΙΝΤΕΟ)

«Καθάρισε» ξανά τη Σαμπντόρια και προκρίθηκε – «Τέζαρε» την Φροζινόνε (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγες ημέρες μετά το μεταξύ τους επικό ματς για το πρωτάθλημα, Κάλιαρι και Σαμπντόρια τέθηκαν αντιμέτωπες για το Coppa Italia με την ομάδα της Σαρδηνίας να επικρατεί 2-1 και να προκρίνεται στους «16».

Την έχει πιάσει… πελάτισσα!

Λίγες ημέρες μετά την μεταξύ τους ματσάρα στη Σαρδηνία, Κάλιαρι και Σαμπντόρια τέθηκαν ξανά αντιμέτωπες στο «Sardegna Arena».

Αυτή τη φορά ήταν για τους «32» του Coppa Italia, με την ομάδα από την Σαρδηνία να επικρατεί με 2-1 και να προκρίνεται στους «16» όπου την περιμένει η Ίντερ!

Στο ματς του Κυπέλλου, πάντως, το θέαμα δεν ήταν το ίδιο επικό όπως και στο πρωτάθλημα (σσ. 4-3).

Όχι ότι ήταν κακό παιχνίδι αλλά φυσικά δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό της περασμένης Δευτέρας.

Στα του αγώνα, λοιπόν, ο Τσέρι στο 7ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στην Κάλιαρι, με τους Σαρδήνιους να το διευρύνουν στο ξεκίνημα της επανάληψης με τον Ραγκάτσου (2-0).

Ο Γκαμπιαντίνι στο 87ο λεπτό μείωσε σε 2-1 και πρόσθεσε άγχος στους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν… λύγισαν και κράτησαν την μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση.

«Τέζαρε» την Φροζινόνε η Πάρμα!

Στους «16» του Coppa Italia η Πάρμα, όπου επικράτησε 2-1 της Φροζινόνε στο «Στάδιο Ένιο Ταρντίνι».

«Τέζαρε» την Φροζινόνε η Πάρμα!

Στην επόμενη φάση του Coppa Italia προκρίθηκε η Πάρμα, επικρατώντας της Φροζινόνε με 2-1 και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Ρόμα.

Μόλις στο 20’ λεπτό ο Σιλιγκάρντι άνοιξε το σκορ για την γηπεδούχο με όμορφο σουτ, ενώ το υπόλοιπο μέρος του πρώτου ημιχρόνου κινήθηκε με τους ίδιους ρυθμούς, με την Πάρμα να προηγείται.

Στο 71’ όμως ύστερα από ασίστ του Εγκουέλφι, ο Τρότα ισοφάρισε για την Φροζινόνε και όλα έδειχναν ότι θα έχουμε παράταση.

Όμως στις καθυστερήσεις (90+2), ύστερα από εκτέλεση πέναλτι του Ερνάνι, η ομάδα του Ρομπέρτο Ντ’Αβέρσα «πήρε» το εισιτήριο και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ιταλίας!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top