ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προβληματισμένος από την εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ ο Τόμας Ντολ – «Φοβόμασταν να περάσουμε από τη μια γραμμή στη άλλη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Προβληματισμένος από την εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ ο Τόμας Ντολ – «Φοβόμασταν να περάσουμε από τη μια γραμμή στη άλλη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο «Μακάρειο», στον αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας και τον ΑΠΟΕΛ, ο προπονητής των «γαλαζοκιτρίνων», Τόμας Ντολ.

Αναλυτικά:

«Πρώτα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Είμαστε όλοι απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Φοβόμασταν να περάσουμε από τη μια γραμμή στη άλλη. Είχα ένα αίσθημα ότι δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε. Δεν το καταλαβαίνω αυτό.

Η ευκαιρία που έβαλε το γκολ ο Ολυμπιακός πρέπει να μας προβληματίσει, γιατί ήταν ένας παίκτης και τέσσερις αμυντικοί.

Δεν είχαμε καλές κινήσεις εκτός περιοχής και πρέπει να μας προβληματίσει. Δεν ήταν καλή μέρα για τον ΑΠΟΕΛ. Πρέπει όμως να σηκώσουμε κεφάλι και πρέπει να παίξουμε καλύτερα στη συνέχεια, γιατί αν συνεχίσουμε έτσι, δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για εμάς».

Σε ερώτηση που δέχθηκε για την εικόνα του ΑΠΟΕΛ, απάντησε:

«Σαφώς και δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση και την εμφάνιση μας. Είναι κάτι που σκέφτομαι και εγώ κάθε μέρα. Η επιτυχία που είχαμε στην Ευρώπη, ήταν επειδή είχαμε καλή οργάνωση.

Στην Ευρώπη εμείς μέναμε πίσω και περιμέναμε τον αντίπαλο, ενώ εδώ πρέπει να παλέψουμε περισσότερο. Είμαστε στον Δεκέμβρη και κανένας δεν θα μας δώσει πόντους εύκολα. Πρέπει να παλέψεις για τους πόντους.

Θέλουμε περισσότερη δύναμη από τον καθένα, πρέπει να έχουμε στόχο για να θέλουμε να σκοράρουμε. Χρειαζόμαστε καλύτερη νοοτροπία και δύναμη. Αντιλαμβάνομαι τους πάντες, μάλλον πρέπει να κάνουμε κάτι στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αν θυμάστε παίξαμε και πριν με 3-4-3, αλλά είχαμε χαμένες μπαλιές και δεχόμασταν αντεπιθέσεις, πήγαμε σε άλλο σύστημα για να αλλάξουμε κάποια πράγματα.

Σήμερα ήταν μία μέρα χάλια. Αναγνωρίζω την άποψη σας. Ποτέ δεν είχαμε τον απόλυτο έλεγχο σε ένα παιχνίδι. Ούτε με την Ομόνοια, ούτε με τη Νέα Σαλαμίνα, ούτε με το Παραλίμνι. Είμαστε ο ΑΠΟΕΛ όμως και πρέπει να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες μας».

Για το αν πιστεύει ότι είναι σε δύσκολη θέση, απάντησε με… «ντρίπλα»:

«Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό».

Δείτε όλα όσα είπε ο Γερμανός τεχνικός, στο πιο κάτω βίντεο:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top