ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ και ΑΤΥΧΟΣ ο Απόλλωνας – «ΞΥΠΝΗΣΕ» μετά το 35′ η ΑΕΚ

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ και ΑΤΥΧΟΣ ο Απόλλωνας – «ΞΥΠΝΗΣΕ» μετά το 35′ η ΑΕΚ

Στο… στείρο 0-0 έκλεισε το πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι του Τσιρείου για τη 12η αγωνστική, ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΕΚ. Καλύτεροι οι κυανόλευκοι, δεν φάνηκε ιδιαίτερα απειλητική η ομάδα της Λάρνακας που δεν μπορούσε να βγει μπροστά μέχρι το 35′ όταν και… «ξύπνησε». Δύο αναγκαστικές αλλαγές για την ομάδα της Λεμεσού η μία… πίσω από την άλλη.

Καλύτερα και πιο απαιτητικά μπήκε η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, με την ομάδα του Ιδιάκεθ να μην μπορεί να αντιδράσει και να βγει μπροστά για να φανεί απειλητική. Στο 13′ ο Πέδρο έκανε το γύρισμα ο Γκακπέ προσπάθησε να βάλει την προβολή, χωρίς να προλάβει και ο Τόνιο έπεσε και μάζεψε σταθερά.

Η ατυχία… κτύπησε τον Απόλλωνα, καθώς έκανε δύο αναγκαστικές αλλαγές σε λιγότερο από 5 λεπτά. Γκακπέ και Ενσούε πέρασαν εκτός, και Βασιλείου – Μάρκοβιτς, πέρασαν στη θέση τους στο 17′ και 19′ αντίστοιχα.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, χάνοντας ευκαιρίες με τον Ζελάγια. Στο 20′ ο Βασιλείου έκανε τη σέντρα με τον επιθετικό της ομάδας της Λεμεσού να κάνει την κεφαλιά και την μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 23′, ο Περέιρα αυτή τη φορά έκανε την μπαλιά, ο Αργεντινός πήρε ξανά την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τόνιο.

Στο 32′ ο Μάρκοβιτς έκανε ένα καλό σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να περνά λίγο έξω.

Μετά το 35′ η ΑΕΚ άρχισε να… ξεθαρρεύει και να βγαίνει μπροστά για να απειλήσει, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει κάτι το ιδιαίτερο, με τη λευκή ισοπαλία (0-0) να συνοδεύει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top