ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρομερές ατάκες για την κάρτα φιλάθλου – «Φασιστικό μέτρο – Θα γίνουν χαφιέδες»!

Τρομερές ατάκες για την κάρτα φιλάθλου – «Φασιστικό μέτρο – Θα γίνουν χαφιέδες»!

Μιλώντας ο Γιώργος Παλάλας στην εκπομπή του Super Sport FM «Άκου τι Λέει», σχολίασε με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο το μέτρο της κάρτας φιλάθλου, ρίχνοντας τρομερές ατάκες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη Παλάλα για ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΗ πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ και… παραδοχή – «Ναι, ήμουν εριστικός, αλλά…»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το μέτρο είναι καταστροφικό για τα ομαδικά αθλήματα. Συζητάμε σε λάθος βάση την κάρτα οπαδού. Αν μου έλεγαν να δείξω ταυτότητα, δεν είχα πρόβλημα να το κάνω. Υπάρχει ένας νόμος φασιστικός, ο οποίος απαγορεύεις τις ελευθερίες του ανθρώπου, πως μπορούμε να συζητάμε;

Σου λέει ότι απαγορεύεται να σηκωθείς, να μετακινηθείς, να μην μπορείς να μιλήσεις με φίλους σου, είναι αστείο να το συζητάμε. Ειδικά ο κόσμος της Κύπρου που πέρασε από Τουρκοκρατία, Αγγλοκρατία και Χούντα, δεν μπορεί να το δεχτεί αυτό. Με εκπλήσσει που συγκεκριμένες ομάδες έχουν αρκετό κόσμο στο γήπεδο».

Η λέξη συμβιβασμός που λέγεται για την κάρτα είναι η χειρότερη λέξη για εμένα. Κάπου πρέπει ο κόσμος να ξυπνήσει και να πει ότι δεν γεννήθηκε για να φορά χειροπέδες. Επειδή η αστυνομία είναι ανίκανη να ελέγξει ένα 5% του κόσμου της κάθε ομάδας, πρέπει όλη η κοινωνία να φορέσει χειροπέδες; Δεν θα συμβιβαστούμε με αυτό. Και αν οι οργανωμένοι αποφασίσουν να επιστρέψουν, εγώ δεν θα επιστρέψω ποτέ.

Το ίδιο πράγμα θα είναι αν το μητρώο πάει στις ομάδες. Απλά θα αναγκαστούν οι ομάδες να γίνουν χαφιέδες και θα στραφεί και ο κόσμος εναντίον τους και αυτό θα είναι το χειρότερο πράγμα.

Αν πάει για 5-6 χρόνια αυτό το μέτρο, τότε θα έρθουν κάποια στιγμή να μας πουν, ότι για να βγαίνουμε από το σπίτι μας, θα πρέπει να παίρνουμε τηλέφωνο την αστυνομία.

Η διοίκηση της ΑΕΛ κάνει φοβερές προσπάθειες για να αλλάξουν τα πράγματα. Εγώ δεν ζητώ τροποποίηση, ζητώ κατάργηση του νόμου. Δεν υπάρχει μέση λύση. Δεν γίνεται για παράδειγμα να μου λένε ότι είναι εντάξει να μιλώ με δύο φίλους μου, αλλά με τέσσερις να θεωρείται σύρραξη».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top