ΕΛΛΑΔΑ

Την κακοποιούσαν επειδή ήταν παρθένα – Ξεσπά η μητέρα της νεαρής που μαχαίρωσε συμφοιτήτριες της (VIDEO)

Την κακοποιούσαν επειδή ήταν παρθένα – Ξεσπά η μητέρα της νεαρής που μαχαίρωσε συμφοιτήτριες της (VIDEO)

«Δεν αντέχω άλλο. Δεν αντέχω. Οι συμμαθητές μου με κοροϊδεύουν», αυτή είναι μία από τις φράσεις που είχε μέσα το δισέλιδο σημείωμα της 22χρονης Μαρίας, η οποία το απόγευμα της Πέμπτης, σε κατάσταση αμόκ, μαχαίρωσε τρεις συμμαθήτριές της στην Τεχνική Σχολή του ΟΑΕΔ στου Ρέντη.

Λίγο πριν το τέλος του μαθήματος, η κοπέλα σηκώθηκε όρθια και, αναφωνώντας πως θα τις κάνει να γελάσουν για τελευταία φορά, άρχισε να μαχαιρώνει στα χέρια τα θύματα, δύο κορίτσια από την Αλβανία και μία από την Ελλάδα.

Όπως ήταν φυσικό, στο σημείο έφτασε αμέσως η αστυνομία, άνδρες της οποίας συνέλαβαν την 22χρονη, η οποία αντιμετώπιζε καθημερινά περιστατικά bullying, αναφέρει σήμερα το peoplegreece.

Η μητέρα της, μάλιστα, κατήγγειλε στους δημοσιογράφους τα καθημερινά «μαρτύρια» της κόρης της, λέγοντας: «Την χτυπούσαν, της τραβούσαν τα μαλλιά και την έβριζα κ@λ@πόντια. Η Μαρία ήταν πολύ κλειστή. Δεν είχε φίλες, δεν έβγαινε έξω, ντυνόταν συντηρητικά. Γι’ αυτό την ενοχλούσαν. Εγώ φταίω για όλα αυτά γιατί της έλεγα να κάνει υπομονή μέχρι να πάρει το πτυχίο της γιατί τα χρόνια είναι δύσκολα. Έπρεπε να την είχα πάρει από εκεί και να την άφηνα στο σπίτι».

Στη συνέχεια ανέφερε κι ένα περιστατικό που είχε συμβεί πριν ένα χρόνο πάλι με την 22χρονη, όταν ήρθε σε σύγκρουση με συμμαθήτριά της.

«Η Μαρία είχε κάνει εγχείρηση στην πλάτη. Όταν επέστρεψε στο σχολείο την χτύπησαν άσχημα και την πάτησαν στην πλάτη που είχε χειρουργηθεί. Της τράβαγαν τα μαλλιά. Η Μαρία επιτέθηκε σε μια συμμαθήτριά της και είχαν φέρει μέχρι και ψυχολόγο για το παιδί μου. Τα μάζευε όλα μέσα της και τελικά δεν άντεξε άλλο».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές ενόψει των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου. Η υποβολή πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/04) το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Σημειώνεται ότι αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και μελών των Σχολικών Εφορειών και την Δευτέρα 29 Απριλίου, η υποβολή για την ανάδειξη κοινοταρχών και μελών Κοινοτικών Συμβουλίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top