ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Επηρεάζει την Κύπρο χαμηλό βαρομετρικό – «Εκπλήξεις» ετοιμάζει ο καιρός

Τμ. Μετεωρολογίας: Επηρεάζει την Κύπρο χαμηλό βαρομετρικό – «Εκπλήξεις» ετοιμάζει ο καιρός

Βαροµετρικό χαµηλό µε κέντρο εντοπισµένο στην Πελοπόνησο κινείται νοτιοανατολικά και επηρεάζει τον καιρό της περιοχής, φέρνοντας βροχές και καταιγίδες. Επείδη ο καιρός όμως ετοιμάζει εκπλήξεις, η νέα βδομάδα (Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη) φέρνει ηλιοφάνεια, άνοδο της θερμοκρασίας και αίθριο καιρός.

 

Το βράδυ του Σαββάτου 14/12 ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και ενδεχόµενο καταιγίδας κυρίως στα παράλια. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσουν νιφάδες ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί 3 µε 4 µποφόρ και αργότερα νοτιοανατολικοί τοπικά µέχρι 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 13 στα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά όπου θα επικρατεί παγετός.

Την Κυριακή 15/12 ο καιρός θα είναι κατα διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα αλλά τα φαινόµενα προοδευτικά εξασθενούν και ο καιρός βελτιώνεται αργά το απόγευµα. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί για να τραπούν το µεσηµέρι σε βορειοανατολικούς, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 18 στα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Κυριακής 15/12 ο καιρός θα είναι τοπικά συννεφιασµένος ενώ θα σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί µέχρι βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Την ∆ευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος µε την θερµοκρασία να σηµειώνει άνοδο και να κυµαίνεται σε επίπεδα ψηλότερα των κανονικών για την εποχή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top